bastanivanili مدیر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1139 عنوان عفونت گوش | مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 21 پست بچه ها عفونت گوش و التهاب باعث تنگ شدن مجرا گوش بیرونی میشه؟ من روز اول کامل احساس کر بودن کردم دکتر نرفتم سیاهدونه ریختم گوشم روغنش رو الان بهتره ولی حس میکنم مجرا گوشم تنگ شده این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 1403/01/07 | 13:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bastanivanili مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1139 یادم نمیاد مال سال ۹۵ ایناست ولی یکیش چشمی بود فکز کنم ضوعفونی کننده و ضد التهاب بود ... مرسی عزیز دلم این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 86965 اصلا اعتقاد نداشتم.داداشم استفاده میکرد ولی من نه.دیگه از خارش گوش کلافه شده بودم گفتم امتحان کنم ک ... خوبه که متوجه شدی
فوکولی عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 6995 قبل از عید درگیرش بودم چقدر چرک خشک کن خوردم عملا کر شده بودم ده روزیم کورتون خوردم چون ویرس جدید روی شنوایم اثر گذاشته بود
بهار1۱۱۱۱۱ عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 293 سلام حتماا برو دکتر آنتی بیوتیک مصرف کن من پشت گوش انداختم خیلی طول کشید بیماریم سیاهدونه چرک خشک کن نیست یه وقت به گوشت آسیب نزنی میشه برای اینکه حالم خوب شه برام صلوات بفرستید
bastanivanili مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 1139 عزیزم یک سیر پوست بکن ونصف کن بزار توی گوش گذاشتم بهتر کرد ولی انگار خیلی شدیده ولی خیلی بهتر شدما روز اول کر بودم صورتمم سر شده بود الان فقط کیپه انگار و یکم وز وز میکنه این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه
بهار1۱۱۱۱۱ عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 293 قبل از عید درگیرش بودم چقدر چرک خشک کن خوردم عملا کر شده بودم ده روزیم کورتون خوردم چون ویرس جدید رو ... مثل من چقدر بد بود😢 من بدنم به قرصا هم واکنش نشون میداد مشکلات گوارشی هم داشتم از لحاظ روحی هم بهم سخت گذشت یادم میاد گریه ام میگیره میشه برای اینکه حالم خوب شه برام صلوات بفرستید