2777
2789
عنوان

پز ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 51 پست

حالا پسره چکارس که آنقدر پز میده خواهرت

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشحاله.  چه اشکال داره.  تو خم توی خوشحالیش شریک باش.  

خواهر من پنج سالکوچیکتره تو۱۷سالگی نامزد کرد ازمن زودتر.  همینطوری رفتاراش انگارپز دادن بود.  ولی خوشحال بود.  منم کنارش خوشحال بودم براش.  هرچی میگفت تاییدش میکردم. هرچی دیگه بگی میذاره بحساب حسادتت.  یکم باهاش مدار کن.  این داغی اولش که بگذره خوب میشه

بچه م نیست  ولی خودمونیم ما دخترا اولش فک می کنیم هیمالیا فتح کردیم یکم بگذره میفهمیم چه اشتبا ...

من اصلا اینجوری نبودم ولی خواهرم  و دخترخاله هام خیلی پز میدادن معذرت میخوام ولی ر.یدن مقصرم خودشون بود اخلاق و سیاست نداشتن از اونورم علنا با خانواده شوهراشون جنگیدن من معمولی رفتار کردم شوهرمم عالی 

چرا همه میگویند اولاشه بعد خوب میشه همه همین هستند! پس چرا من اینطور نیستم؟؟؟ من الان نامزد دارم اما نه رفتارم تغییر کرده نه چیزی همون آدمه همیشگی هستم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

شاید قصدش پز دادن نیست  .ولی یاد یه خانمی افتادم که هفته پیش باهاش برخوردداشتم .اول از پسرم پرسید که گفتم دانشجوئه گفت چه رشته ای بهش گفتم بعد گفت نوه من پزشکی میخونه رتبه اش ده شده بود ه وفلان بعد شغل شوهزمو پرسید .یه کم تحقیر کرد بعد گفت خونه تون کجایه محدوده شو که گفتم گفت بچه های من فلان جا ‌فلان جا وفلان جا میشینن همه شونم بهترین منطقه های شهر بود .حالا من از زندگیم خیلی راضیم خدا رو شکر ولی لجم گرفت از پز دادناش 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
خوشحاله.  چه اشکال داره.  تو خم توی خوشحالیش شریک باش.   خواهر من پنج سالکوچیکتره تو ...

اخه شما شعور داشتی عزیزم . بخاطر ناراحتی ایشون تا حالا تو خونه حتی اسم خواستگاری و ازدواج نباید برای من‌میومد نمیدونید چجوری رفتار میکرد باهام

چرا همه میگویند اولاشه بعد خوب میشه همه همین هستند! پس چرا من اینطور نیستم؟؟؟ من الان نامزد دارم اما ...

با خواهرزادم همیشه اوکی بودم 16 سالشه هنوزم همونم تازه قراره از سفر برگشتیم دوتایی باهم تاصبح فیلم ببینیم کیف کنیم غذا سفارش بدیم خودمم 28 سالمه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چرا همه میگویند اولاشه بعد خوب میشه همه همین هستند! پس چرا من اینطور نیستم؟؟؟ من الان نامزد دارم اما ...

چون عقده نداشتی. چون فک نمیکنی الان با ازدواج بزنی تو دهن‌همه

چون عقده نداشتی. چون فک نمیکنی الان با ازدواج بزنی تو دهن‌همه

با ازدواج بزنم تو دهن همه؟ حالا انگار فقط منم که ازدواج کردم یه پسر سوار بر اسب بود اونم نصیب من شد؟ 😂😂😂عجیبه خیلی جاها دیدم اینطوری میگنا

با ازدواج بزنم تو دهن همه؟ حالا انگار فقط منم که ازدواج کردم یه پسر سوار بر اسب بود اونم نصیب من شد؟ ...

والا چیزی که من ازش میبینم جز این نیست. انگار مدت ها عقده ازدواج داشته الان نمیدونه چیکار کنه مثلا

والا چیزی که من ازش میبینم جز این نیست. انگار مدت ها عقده ازدواج داشته الان نمیدونه چیکار کنه مثلا

به مرور زمان خوب میشن نگران نباشید