2777
2789
عنوان

ازهم جداشدیم...همه ی وجودم دردمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق بودین طلاق ‌گرفتین؟

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋
گذر زمان حل می‌کنه همه چیزو  مطمعن باش آروم میشی زخم هات خوب میشن ❤️🌷❤️🌷

میترسم نشه....

میترسم هیچوقت فراموش نشه

اخه همه میدونستن ماچقدهمودوست دارم:)

چرا جداشدی گلم ؟ این به خاطر وابستگی هست سخت میگذره ولی بعد ۴۰ روز خوب میشی

کاش فقط وابستگی باشه

میترسم هیچوقت فراموش نشه و هیچوقت نتونم باکس دیگه ای خوشبخت بشم

میترسم نشه.... میترسم هیچوقت فراموش نشه اخه همه میدونستن ماچقدهمودوست دارم:)

میشه 

چون تجربشو دارم میگم 

فقط خودتو نباز 

هدف جدید برای خودت تعیین کن

خودتو سرگرم کن 

کلاسی برو 

سرکار 

باشگاه 

تا اومد به ذهنت از ذهنت بیرون کن 

کم کم میبینی خاطراتشو گذاشتی تو صندوقچه زیر زمین 

کاش فقط وابستگی باشه میترسم هیچوقت فراموش نشه و هیچوقت نتونم باکس دیگه ای خوشبخت بشم

چرا عزیزم

سرت رو گرم کن

همه فراموش میشن

دیگه از پدر و مادر عزیز تر که نیست

اونا که فوت میکنن هم اولاش سخته بعدش عادت میشه

این که دیگه بعد یه مدت فقط بدی هاش یادت میاد

شما اولین نفر نیستی که کات کردی آخرین نفرم نیستی هرروز صدها نفر کات میکنن و این روال طبیعی زندگیه فق ...

میدونم 

منم بارها رابطه های به درد نخوری داشتم که تمومش کردم واذییت هم شدم من مرگ پدر بزرگمو دیدم مرگ خالمودیدم مرگ عمومو دیدم مرگ صمیمی ترین دوستمو دیدم و خیلی غم های دیگه

ولی این یکی فرق داره....

اگه همه ی اونارو بزارم یه طرف این یدونه رو بزارم یه طرف بازم این دردش خیییلییی بیشتره

همه ی اونافراموش شد ولی میترسم این نشه 

وهیچوقت دیگه نتونم کسیو دوست داشته باشم

2790
2778
2791
2779
2792