2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستاجرین یعنی؟ دور از خانواده اجاره کنین خب

خونه مادرش زندگی میکردیم ک مادرش خیلی اذیتم کرد 

اینم ک کارش جای دور بود گفتم جا پیدا کن منم ببر 

حتی بخاطر من ب خودش زحمت نمیده خونه اجاره کنه 

الان سرایدارم ولی شوهرم بیرون کار می‌کنه 

دوس داره برگردم پیش مادرش ک مجبور نشه خونه اجاره کنه 

دعوای هر روزمون اینه ک بش میگم من با تو ازدواج کردم ن مادرت اونم میگه برو پیش مادرم درستو بخون اینجا مجبور نشی سرایدار باشی خونه پیشکش من همون اجاره هم راضیم

عزیزمم😍😍 ان شالله همیشه بحثاتون سرهمچین چیزای شیرین باشه😍

فداتشم عزیز دلم 😍🤭ایشالا همیشه دلت خوش باشه🥹

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
اها اخه الان گفتی اخرین قهرمون طولانی شد فکر کردم دوباره باهمید

نه عزیزم چون هنوز جدا نشدیم اینطور نوشتم

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

منو شوهرم با عشق ازدواج کردیم خیلی همو دوست داریم الان بعد از گذشت ۵ سال هر روز بیشتر عاشقش میشم مرد خوبیه خدا برام حفظش کنه،بزرگترین مشکلمون و دعوا گاهی اوقات سر مریضی منه که عین بختک افتاده رو زندگیمون ،ترخدا به حق این شب تا صبح دعا کنید برام شما دل هاتون پاک ترخدا برام دعا کنید خوب شم امشب از بس گریه کروم همسرم عصبی شد کنترل و شکست بمیرم از بس اذیتش میکنم ترخدا دعا کنبد محتاجم

منو شوهرم با عشق ازدواج کردیم خیلی همو دوست داریم الان بعد از گذشت ۵ سال هر روز بیشتر عاشقش میشم مرد ...

ان شاءالله به حق کریم اهل بیت خوب خوب بشی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
قربونت عزیزم😍😘بچه شیر میدی خیلی دعا کن واسه من که خونه دار بشیم و از مستاجری نجات پیدا کنیم❤️

بمونی برای همسرت و خانوادت❤️❤️چشمممم حتما 

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

بیشتر بحث های ما سر اینه که بهم کم توجه شده و همیشه بهانه میاره..، نه تفریحی نه گردشی….قبلا خیییلی خوب بود اما چندساله اینجور شده….همیشه هم کار روبهانه میکنه اما من همون آدمی ام که تو اوج کار و مریضی و هزار تا چیز دیگه براش کم نذاشتم… آدم کسی رو بخواد براش از جون مایه میذاره…… میدونی  بیشتر از بکساله یک  خرید باهم نرفتیم، تفریحه ‌مون شده گاهی شبا دور دور تو خیابون همین!!! قرار بود برام به کاری انجام بده اما چندساله هی امروز و فردا کرده ..، انگار نه انار به من قول داده انگار نه انگار یکم به دل منم باید راه بیاد….. دیگه انقدر پرم از ابن حرفا که تنها واکنشم سکوته و خودمو با کارهام و کارهای خونه سرگرم مبکنم و دیگه نه توجه میخام نه چیزی. اینجور آرامشم بیشتره. آدما دیر میفهمن باید قدر مهربون های زندگیشونو بدونن…

خانواده اش بی مسئولیت بودنش و .... امروز عصر خونه دادشم دعوت بودیم برا افطار فهمید ک برا داداشم مهمون از خانواده خانمش اومدن برا بازدید عید.زد ب اون دنده نفهمش ک وقتی منو دعوت کردن نباید کس دیگه بیاد خونشون و از این حرفا از وسط راه برگشتیم 😏رفتت مامانشو اورد خونمون که با هم بریم خونه خواهرش عید دیدنی 😕

۸۰ درصد یعنی چی مثلا؟ مثال بزن از اخلاقاش شاید تو زیادی حساسی

بعضی وقتا دروغ میگه سر چیزای الکی و کوچیک ازم عصبی میشه یه مقدار هم هوله باید حرف حرف خودش باشه کاری کرده که اعتمادم نسبت بهش از بین رفته