2777
2789
عنوان

چادرساده

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 30 پست

من چادر جده گرفتم همه گفتن خوبه بهت میاد 

خالم گف چاقت کرده

چادر دانشجویی از همه بهتره بنظرم 

مادرم ساده میپوشن جور خاصی نیست

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
چادر لبنانی بگیر

لبنانی برای آدم های چاق خوب نیست 

خیلی میچسبه به بدن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چادر فقط یا جده بگیر یا ایرانی ساده 

بقیه مدل های عربی و دانشجویی و ...اصلا راحت نیستن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عربی چاق نشون میده 

من قبلاً ساده سر میکردم دو طرفشو با دستم میاوردم جلو شکمم نگه میداشتم جلو ایینه ژست بگیر تمرین کن حتما یه کیفم بنداز 

کش بزن و یه جنس سبک انتخاب کن شال یا روسریتم باید گیره بزنی حتما 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

تو اینجا چیکار میکنی دختر خخخخ برو در خونه خودتون تا کتک نخوردی خخخخخ

چکار کنم سرگرمیم اینجاست خواهر

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تو اینجا چیکار میکنی دختر خخخخ برو در خونه خودتون تا کتک نخوردی خخخخخ

چرا کاربری جدید زدی

قبلی چیشد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

موهایت را درست جمع کن. موهای باز زیر چادر اذیتت می‌کند. مرتباً نامرتب می‌شود و مجبوری دستکاری‌اش کنی و نظم چادر و روسری‌ات را به هم می‌ریزد. دوست داشتی از هد هم استفاده کن، کمکت می‌کند. پس؛ موهایت را خوب ببند. 

اگر مقنعه سر می‌کنی، زیر چانه‌ات را طوری تنظیم کن که گردی مقنعه دور سرت، نه گشاد باشد و نه تنگ. گشاد که باشد، چادر میکشدش و ناچار می‌شوی مرتب چادر را جلو بکشی. تنگ هم که باشد، خودت میدانی دیگر! دورش را وقتی سرت می‌کنی، مرتب کن تا درست بایستد و مواج نباشد. مواج بودنش، هم شکل خوبی ندارد و هم اگر حساس باشی، آزارت می‌دهد. پس؛ وقت بگذار و مقنعه‌ی اندازه سرت را سر کن. 

اگر روسری سر می‌کنی، حواست باشد جنسش با چادرت جور باشد. سُر نخورد و لیز نباشد. توی گرما، جنسش خیلی کلفت یا توی سرما خیلی پرکی نباشد. جنس ضخیم، کلافه‌ات می‌کند و جنس نازک، با چادر خوب نمی‌سازد. البته اگر حوصله کنی و مهارت‌های بستن روسری را یاد بگیری، می‌توانی جنس‌ها و اندازه‌های متنوع‌تری را امتحان کنی. پس؛ حواست به جنس و اندازه روسری باشد. 

- موهایت را درست جمع کن. موهای باز زیر چادر اذیتت می‌کند. مرتباً نامرتب می‌شود و مجبوری دستکاری‌اش کنی و نظم چادر و روسری‌ات را به هم می‌ریزد. دوست داشتی از هد هم استفاده کن، کمکت می‌کند. پس؛ موهایت را خوب ببند. 

اگر مقنعه سر می‌کنی، زیر چانه‌ات را طوری تنظیم کن که گردی مقنعه دور سرت، نه گشاد باشد و نه تنگ. گشاد که باشد، چادر میکشدش و ناچار می‌شوی مرتب چادر را جلو بکشی. تنگ هم که باشد، خودت میدانی دیگر! دورش را وقتی سرت می‌کنی، مرتب کن تا درست بایستد و مواج نباشد. مواج بودنش، هم شکل خوبی ندارد و هم اگر حساس باشی، آزارت می‌دهد. پس؛ وقت بگذار و مقنعه‌ی اندازه سرت را سر کن. 

اگر روسری سر می‌کنی، حواست باشد جنسش با چادرت جور باشد. سُر نخورد و لیز نباشد. توی گرما، جنسش خیلی کلفت یا توی سرما خیلی پرکی نباشد. جنس ضخیم، کلافه‌ات می‌کند و جنس نازک، با چادر خوب نمی‌سازد. البته اگر حوصله کنی و مهارت‌های بستن روسری را یاد بگیری، می‌توانی جنس‌ها و اندازه‌های متنوع‌تری را امتحان کنی. پس؛ حواست به جنس و اندازه روسری باشد. 

قد چادر را طوری قیچی کن که وقتی بدون کفش و کاملاً صاف می‌ایستی، دقیقاً برسد روی زمین. نه اینکه بخوابد روی زمین. چون آن طوری زیر چادرت خاکی و کثیف می‌شود و ناچار می‌شوی جمعش کنی. چادر خاكی و كثیف، حجاب را زیر سوال می‌برد. پس؛ قد چادرت را درست هم قد خودت بگیر.

من دور تو بگردم الهی  نی نی سایت گلی داره به اسم آذر  پدرتون حالش بهتره؟  من همونی ...

خدا نکنه عزیزم

نه بابام خیلی تعریفی نداره😭😭😭

فقط دعاااش کنید😭😭

آفرین باهوش آفرین  خدا حفظت کنه ان شالله

❤️