2777
2789
عنوان

چقدر دختر عمم خوشگله حسودیم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 48 پست

ومنی که مادر بیشعورم امشب رنگ پوستمو مسخره کرد واقعا انگار که با یه سنگ کوبیدن محکم تو سرم😪🥲

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یه عده بی فرهنگ باز میان میگن سفید خوشکله سبزه زشته 

رنگ پوست دست خود آدم نبوده ب هرکی یه رنگی میاد

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ببخشید واقعا خنگی هااااا تو از اون خوشگلتری با خودت نگی که حالا من ناراحت نشم فلان و فسال میگه ولی و ...

ببخشید یعنی هر سفید و بوری از مو مشکی و گندمی قشنگ تره؟؟؟؟؟ شما حتی قیافه هاشونو ندیدی چطور حساب کردی معیارت چی بود

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

حالا یه عده بی فرهنگ باز میان میگن سفید خوشکله سبزه زشته  رنگ پوست دست خود آدم نبوده ب هرکی یه ...

وای دقیقاااا😕کامنتا اصن سممممم یکی نوشته همه آرزو پوست سفید و موی بور دارن😕😕

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

قیافت اونطور ک گفتی خوبه قبلا ی دوستی داشتم چشم های مشکی 

کک مک داشت 

موهاشم قهوه ای روشن پوستشم سفید بیشتر جذاب بود.

بعد

ما چ کاری میتونیم انجام بدیم خودتو اونطور ک هسی بپذیر دوس داشته باش مقایسه کردن باعث میشه اعتماد ب نفس نداشته باشی همش از خودت ایراد بگیری