2789

عشق یعنی سم . یعنی ذره ذره مردن 

ناخواسته به وجود میاد . یهو به خودت میای میبینی عاشق شدی . میببینیش  دستات میلرزه. قبلت تند تند میزنه . نگاش میکنی تو دلت میگی دوست دارم 

کاربری دست ۲ نفره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عشق یه حس عجیبیه 

یه جور کشش شیرین که کم کم کل وجودت رو می بلعه 

تا اون هست خوبی تا نیست مدام بهش فکر می کنی 

روزی صد بار میکشتت و خودش دوباره زنده ات می کنه 

بر عکس همه به نظر من درسته که عشق تو یه لحظه جرقه میزنه و خیلی آروم ریشه میزنه

واسه درک عشق یه مثال شنیدم میگن که وقتی یه گلی رو دوست داری میچینی اما وقتی عاشق یه گل هستی بهش آب ...

جالبه...

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

عشق یعنی سم . یعنی ذره ذره مردن  ناخواسته به وجود میاد . یهو به خودت میای میبینی عاشق شدی . می ...

🙂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

عشق یعنی یه آدمی فارق از توقعات گذشته ی تو از یه معشوقه یه دفعه ظاهر میشه و کلی بهت حس خوب زندگی میده و تو به اون حس معتاد میشی

صبحها خوشحالتر پامیشی یه نفر هست که تحت هر شرایطی میتونه حالتو خوب کنه

دلتنگی و شوق شدیدی براش داری و مثل یه مادر نگرانشی

(دلنوشته یکی که عاشقه😁)

تجربه من این بوده

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
عشق یعنی یه آدمی فارق از توقعات گذشته ی تو از یه معشوقه یه دفعه ظاهر میشه و کلی بهت حس خوب زندگی مید ...

چه زیبا🙂