2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افطار نون و پنیر و سوپ  و فرنی میخورن بعد پشت سرش سریع فسنجون بیاد  بده؟من واقعا نمیدونم ...

درست نکنی بهتره فسنجون گرسنه میکنه خصوصا معده رو تحریک میکنه میشن چیز همش سرویس بهداشتی کنارش خورشت مرغو بزار ..دونوع خورشت ..

منم برای مهمونی ۴۰ نفر امسالم میخوام فسنجون بذارم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

نه تنها همه پسند نیس بلکه هر کسی ی جور دوست داره مثلا من فسنجون ترش و شیرین بدم میاد و ملس دوس دارم مهمونیتو خراب نکن قورمه بذا

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

عزیزم ما شمالی ها مهمان نوازیم ❤❤❤🤩🤩بیا بالای سر 

سفرا تون پر برکت باشه عزیزم ممنون 🥰🥰❤

۱۵ بهمن به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر....کاربری دست یه شهره🤣🤦🏻♀️

من جایی برم غذا فسنجون باشه از خوشحالی بال در میارم  البته خشمزه درست حسابی جا افتاده

منم،😢😢 

.عاشق فسنجونم

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

خورشت گوجه بادمجون چجوریه؟

البته با مرغ هست 

پیاز رنده میشه گوجه رنده میشه پیاز تفت میخوره کامل گوجه اضافه میشه وقتی یه کم تفت خورد آب مرغ اضافه میکنی ابش ک تبخیر شد مرغ سرخ شده رو کنارش میزاری سِرو میکنی من بادمجونم سرخ میکنم کنارش

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔