2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره ۳سال باهم بودیم سال قبل خواستگاری اومد که هنوز جواب ندادم چون یه خواستگار دارم طبق معیارامه ولی ...

میتونم بدونم چی مرددتون کرده؟چون منم تقریبا توی همچین شرایطی هستم و تصمیم گیری برام سخت شده

قیافش از چیزی که فکر میکردم بهتره من هیچوقت ظاهر برام مهم نبود 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

میتونم بدونم چی مرددتون کرده؟چون منم تقریبا توی همچین شرایطی هستم و تصمیم گیری برام سخت شده

۲تا خواستگارن یکیشون عاشقشم همون که باهم بودیم هیچیش اونجوری ک فکر میکردم نیست اخلاق خوبیم نداره فقط من عاشقشم 

ی خواستگار دیگه دیگه دارم اون هر معیاری داشتم داره از نظر تیپ قیافه شغلش همه چیش اما احساسی بهش ندارم 

نمی‌دونم عاقلانه تصمیم بگیرم یا احساسی 

۲تا خواستگارن یکیشون عاشقشم همون که باهم بودیم هیچیش اونجوری ک فکر میکردم نیست اخلاق خوبیم نداره فقط ...

شک نکن عاقلانه .  حتی الان هم که عاشقی اخلاق و رفتارش به نظرت خوب نیست چند مدت که بگذره همه چی عادی میشه و تازه شروع مشکلات .

۲تا خواستگارن یکیشون عاشقشم همون که باهم بودیم هیچیش اونجوری ک فکر میکردم نیست اخلاق خوبیم نداره فقط ...

توی بد شرایطی گیر کردی،

من در جریان رابطتون نیستم ولی خیلی کوتاه بخوام نظرمو بگم عشق اصلا کافی نیست وبرای زندگی زیر یه سقف اخلاق خیلی خیلی مهمه،به نظرم پیش یه روانشناس برو و به خودت زمان بده 

این موضوع تاثیری توی زندگیت نذاشته؟ یا نتونستی کمی نزدیکش کنی به تایپ خودت؟

ن تازه روز ب روزم دورتر میشه ولی آدم خوبیه حتی از نگاه جامعه آدم قشنگیه.تاثییر هم داشته گاهی اوقات 

بله اذیت می‌کنه. پس خیلی وقت ها اصلا بهش نگاه نمی کنم و تو یه اتاق جدا می خوابم. ۱۷ سالگی ازدواج کر ...

از همون اول ظاهرشو دوس نداشتی؟من نامزدم برام معمولیه ولی جذاب نه،این موضوع نکرانم کرده