2777
2789
عنوان

دور سر بچم کوچیکتر از حد نرماله😔

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 42 پست
عالی خیلییی باهوش و شیطونن ماشاالله

خدا کنه نینی منم اینطوری باشه

خدا حفظشون کنه

البته بچه منم ب نسبت سنش خیلی خوب توجه میکنه

شیشه شو خودش میگیره

اشناهارو میشناسه بهشون میخنده

اوا تولید میکنه و حرف میزنه با اون صداها

غلت میزنه بدون کمک

سینه خیز میره

با اسباب بازیاش خیلی ارتباط میگیره و ارتباط چشمی خوبی برقرار میکنه

قدم برمیداره وقتی پاهاشو میذاری زمین قشنگ وایمیسه و قدم برمیداره

حرکاتش عالیه ولی نمیدونم این نیم سانت چیه اینجا

خیلی اضطراب دارم

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه من خیلی کم داشت دور سرش ولی کلا ریزه میزه بود الان کلاس سومه همه چیشم نرماله

خداروشکر

انشالله بچه منم اوکی باشه

خداروشکر انشالله بچه منم اوکی باشه

نگران نباش من ۳ تاشون دور سرشون کم داشت انقد باهوش بودن یک سال و نیم هم حرف میزدن هم دستشوییشونو میگفتن تازه ۲ سالشون شد انگلیسیم بلد بودن الفبا و رنگ و عدد و...

نگران نباش من ۳ تاشون دور سرشون کم داشت انقد باهوش بودن یک سال و نیم هم حرف میزدن هم دستشوییشونو میگ ...

الهی عزیزدلم خدا حفظشون کنه

خدا کنه نینی منم اینطوری باشه خدا حفظشون کنه البته بچه منم ب نسبت سنش خیلی خوب توجه میکنه شیشه شو ...

عزمزمه من حالت رو کامل می فهمم برو دور سر خودت را اندازه بزنن دور سر همسرت رو هم بخدا ژنتیکی منم آنقدر سر دخترم حساس شده بودم الان شاگرد ممتاز بهش لوح تقدیر دادن

درسته دکتر بردمش چکش کرد چند روز پیش گفت اوکیه همه چی ولی امروز خیلی ترسیدم

ببین بهداشت هیچ سوادی ندارن اینو همیشه بدون 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
امکان داره سری قبل اشتباه اندازه گرفته باشن؟ الان ب اون نسبت کمتره 

بله.من جلو خودم بچه رو می ذاشت رو دستگاهی که قد اندازه می گیرن گقت ۴۶و نیم.بعد تو بیمارستان زده بودن ۴۷ هه قدش

شما واسه اطمینان بچه رو پیش یه متخصص مغزو و اعصاب ببر