2777
2789

دقیقا چجوری بعضیا طلا کادو میگیرن  نمیتونم هضم کنم اصلا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یعنی ما چرا کووفت هم نمیدن بهمون اخه شماها دقیقا چیکار میکنید رمزش بگید به منم

شانس

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا نویس خوب دارن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

وضع مالیشون خوبه لابد و در عین حال خسیس نیستن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عیدی پدر شوهرم بهم تک پوش داد .تازه عید اول نبود سه سال ازدواج کردم🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪از بس ماهممم

ماه تو نیستی پدرشوهرته😂❤️

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عیدی پدر شوهرم بهم تک پوش داد .تازه عید اول نبود سه سال ازدواج کردم🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪از بس ماهممم

عزیزم بهتره بگی از بس ماهن

والا ماها ک نمیگیریم یزید نیسیم

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ماه تو نیستی پدرشوهرته😂❤️

نه چون من ماهممممم بهم داد .از خوبی خودمه 🤣🤪از وقتی که داد هعی به شوهرم گفتم کاش زن بابات میشدممممم.اون بهتر عیدی میده انقد گفتم رفت برام یه سرویس خرید 😂😂😂😂

پریروز مادرشوهرم دو دست لباس بعد سالها به بچه هام داد بعد اومد یه جفت جوراب به شوهرم داد منم همینجوری وایستادم نگاه کردم...یعنی منظورش چی بود واقعاً ...قبلاً ها که نمیدونم از کجا جوراب دست دوم میگرفت الان دیگه اونم نمیده😅

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔