فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
عیدی پدر شوهرم بهم تک پوش داد .تازه عید اول نبود سه سال ازدواج کردم🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪از بس ماهممم
ماه تو نیستی پدرشوهرته😂❤️
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
نه چون من ماهممممم بهم داد .از خوبی خودمه 🤣🤪از وقتی که داد هعی به شوهرم گفتم کاش زن بابات میشدممممم.اون بهتر عیدی میده انقد گفتم رفت برام یه سرویس خرید 😂😂😂😂
ادم وقتی خودش خوب باشه خوبم نصیبش میشه. چند ماه پیش مادر شوهرم که سنش بالا بود النگوهاشو تقسیم کرد بین عروسا چون دختر نداره ما عروسا خدا وکیلی خیلی براش خوبیم
پریروز مادرشوهرم دو دست لباس بعد سالها به بچه هام داد بعد اومد یه جفت جوراب به شوهرم داد منم همینجوری وایستادم نگاه کردم...یعنی منظورش چی بود واقعاً ...قبلاً ها که نمیدونم از کجا جوراب دست دوم میگرفت الان دیگه اونم نمیده😅
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔