2777
2789
عنوان

گم شدن پول های مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 51 پست
بشین خوب بگرد یا مامانت از نامزدت خوشش نمیاد اینجوری میکنه یا یادش نی کجا گذاشته اتاق خواهرتم بگردی ...

خب از نامردم خوشش نمیاد از من ابجیم بدش میاد که عوض شده 

شد شد نشد مگم  خدایا تحمل سختیا با من👧 اخرش باتو 🪻⚘🍁
ناراحت نشی خیلی بد توضیح میدی چندسالته؟

بخدا اعصابم خرده اصلا نمیدونم چی مگم 

مگم نامزدم داخل تهران تو رستوران هست و اشپزی مکنه شغلش اشپزی و پول وام ازدواجم تازه گرفته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا مشکوکه قضیه انگار تو ی جمع خانوادگی که نباید پول گم بشه یا مامانت حواس نداره یا قبل رسیدن اونجا گم شده یا می‌خوان به یکی تهمت بزنن یا یکی دشمنی داره ببخشید راحت حرف زدم 

خب گشتم نبود بخدا به سرم زد انگشترم بفروشم بزارم بگم پیداشده 

اگرم اینکارو کنی اونی که از قصد اینکارو کرده تو دلش کلی بهت می‌خنده و می‌فهمه دروغ گفتی ی راه حل دیگه ای نیست یعنی

اگرم اینکارو کنی اونی که از قصد اینکارو کرده تو دلش کلی بهت می‌خنده و می‌فهمه دروغ گفتی ی راه حل دیگ ...

ن هیچی نیس 😭😭😭😭😭😭😭

خب گشتم نبود بخدا به سرم زد انگشترم بفروشم بزارم بگم پیداشده 

نه نکن بخدا ایشالا پیدا میشه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

کلا مشکوکه قضیه انگار تو ی جمع خانوادگی که نباید پول گم بشه یا مامانت حواس نداره یا قبل رسیدن اونجا ...

راحت باش گلم اصلاوخودم نمیدونم چیشده 

با چشمش که ندیده بنده خدارو تهمت میزنه گناه تهمت خیلی سنگینه

چی بگم‌ منم بهش گفتم مگم جایی خرج نکردی 

راحت باش گلم اصلاوخودم نمیدونم چیشده 

ببین چطور شما رو دادن به یه پسر که حتی در این حد اعتماد بهش ندارند؟اما شما که دخترشون هستی قرار با این آقا زندگی کنی؟یعنی اینقدر بهش اعتماد ندارید و شناخت ندارید

چطور طرف رو برای شریک زندگی بودن انتخاب کردی !

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....