2777
2789
عنوان

کیا بیدارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3637 بازدید | 314 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین کمر منو رگ به رگ کردی آیا این کار درسته؟حق الناس نیست به نظرت؟😂😂😂

اعصابم خورده تو تاپیکا دنبال سوژه ام دلم یه دعوا درست و حسابی میخاد ...حاجی برو رگ گیر ردیف میشی ناموسا ما قصدمون این نبود   

گنجشک های درنده 
نمیتونی یواش بری تو آشپزخونه از تو یخچال یه چیزی برداری ؟

اخه چی بردارم، برنج و مرغه باید داغ شه، خورشته باید داغ شه، تخم مرغه باید درس شه، میوه هم خوردم ولی سیر نشدم، سردی هم مث ماست و پنیر نمیتونم بخورم پریودم🤦🏻‍♀️

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

خب مثلا دلت میاد چقدر از پولاتو هزینه گل کنی

گل طبیعی خیلی دوس دارم باید از نزدیک ببینم تا بگم تا چه حد هزینه میکنم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

منم بیدارم🥲🥲

به جمع جغدا خوش اومدی😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

اونم با بچه کوچیک سخته  فک کن خونه دسته گله از خواب ک پامیشه تلاش میکنه تا بهم بریزه حالا تصور ...

وای تصورشم برگ ریزونه😂😂😂

اعصابم خورده تو تاپیکا دنبال سوژه ام دلم یه دعوا درست و حسابی میخاد ...حاجی برو رگ گیر ردیف می ...

😂😂😂

با من دعوا نکنیا آی ام مظلوم گونا دارم😂😂😂

اخه چی بردارم، برنج و مرغه باید داغ شه، خورشته باید داغ شه، تخم مرغه باید درس شه، میوه هم خوردم ولی ...

شیرینی،آجیل،شکلات😋