2777
2789
عنوان

دختری رو دیدید وارد زندگی مرد متاهل بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 87 پست
😂😂قسم میخورم حتی وقتی ازدواج کنه یا بچه دار شه یا حتی گرمی ببرن قیافش همینجوری پوکر میمونه😑

👍

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بله دیدم .مرده زن اولش رو طلاق داد و بچه اش  ی روز پیش مادر خود اون اقاست  ی روز هم پیش ما ...

دختره مجرد بود؟ خانواده دختر مخالفت نکردن با ازدواج دخترشون با آدمی که جدا شده؟

منم هرچی دیدم کسایی که زن اول رو گرفتن و دوست دخترشونو گرفتن خیلی خوشبختن😏😏😏 کاشکی منم دل دوست دختر مرد متاهل شدن داشتم همش میگم من راهو اشتباه رفتم

کاش میشد بشی🖤💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره با شوهرم ارتباط داشت حالا شوهر عوضیمو بهش فکرنکنید ببینید اون چه گاوی بود بعد اینکه شوهرم ولش کر ...

نه یرا خود من چند بار پیش اومد و بخدا واقعا نمیدونستم و در ثانیه اول فهمیدن جدا شدم

مردا خیلی کثیف تر از این حرفان

کاش میشد بشی🖤💔
دختره مجرد بود؟ خانواده دختر مخالفت نکردن با ازدواج دخترشون با آدمی که جدا شده؟ منم هرچی دیدم کسایی ...

اینو نگو  ... بالاخره ی جا پاشو میخورن .. ما صبر خدا رو نداریم . شاید خدا اونا رو با بچه هاشون امتحان کنن 

اینو نگو  ... بالاخره ی جا پاشو میخورن .. ما صبر خدا رو نداریم . شاید خدا اونا رو با بچه ...

نه عزیزم اینا اعتقادات بیخوده منم معتقد بودم به همینا اما دیدم کاملا برعکسه و من احمق بودم دور از جون تو

کاش میشد بشی🖤💔
نه عزیزم اینا اعتقادات بیخوده منم معتقد بودم به همینا اما دیدم کاملا برعکسه و من احمق بودم دور از جو ...

خیلی ها  رو دیدم ک خدا با بچشون امتحانشون کرده 

ببین دست بالای دست زیاده یادت باشه . شاید ب ظاهر خوشبخت باشن در باطنم خوشبخت باشن اما  باور کن بالاخره ی روز ی جا پای دلی ک شکستن رو میخورن   دیدم  طرف  رفته زن دوم شده .رو سر دختر خودشم هوو اومده . یا خدا ب طریقی طرف رو بی ابرو کرده .

خیلی هام واقعا خوشبختن .  

خیلی ها  رو دیدم ک خدا با بچشون امتحانشون کرده  ببین دست بالای دست زیاده یادت باشه ...

راستش من از این موارد زیاد دیدم ولی چیزی که بعد خدا سر چیز دیگه سرش بیاره ندیده و کلا نه تو این مورد توی موارد دیگه هم اینکه میگن بعد فلان میشه و بهمان میشه ندیدم تا همین چند وقت پیش خیلی معتقد بودم به این مسئله ولی تا بینهایت دیدم که این حرف فقط چرته و اصلا اینطور نیست و کلا دنیا خیلی بی قانون تر از این حرفاس

کاش میشد بشی🖤💔

من دیدم اون زن زندگی مادر منو پاشید و مادر من کتک ها خورد ولی بعد چند سال تنها بچش مرد و شد داغ همیشگیش... 

مادر من 9 سال سوخت اما اون تا اخر عمر میسوزه نمیگم ما خوشحالیم اصلاااا براش از خدا ارامش میخام اما ادم باید مراقب باشه

من دیدم اون زن زندگی مادر منو پاشید و مادر من کتک ها خورد ولی بعد چند سال تنها بچش مرد و شد داغ همیش ...

نمیدونم والا من ندیدم خودم یه کسی رو میشناسم افتاد با یه مرد متاهل طرف زنشو طلاق داد اینو گرفت الان نزدیک ۲۰ سال از ازدواجشون میگذره دو تام بچه دارن کلیم مرده پولدار شد و همش به خوشی اصلا ببینیش باورت نمیشه

کاش میشد بشی🖤💔
نمیدونم والا من ندیدم خودم یه کسی رو میشناسم افتاد با یه مرد متاهل طرف زنشو طلاق داد اینو گرفت الان ...

من دیدم شما هم از داخل اونا خبر نداری... ماهم کیس خودمون رو فک کردین خوشه تا اینکه یهو شاید بعد 15 سال اینجور شد براش خدا رحمت کنه پسرش رو بچه بی تقصیر بود 

من دیدم شما هم از داخل اونا خبر نداری... ماهم کیس خودمون رو فک کردین خوشه تا اینکه یهو شاید بعد 15 س ...

آخه طرف از نزدیکانم خبر دارم که میگم فامیله اونم فامیل نزدیک

کاش میشد بشی🖤💔