2777
2789
عنوان

من چکار کنم ,?

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 24 پست

بنظرم مشکلات از وقتی شروع میشه که ادم در مقابل ظلم یا شرایط سخت سرخم کنه. 

شما از اول کنار اومدی و اینطور در ذهن همسرت بی ارزش شدی 

هنوزم دیر نشده 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
من ۳۱سالمه و شوهرم میخواد منو بکشونه اونجا ,من واقعا بدم میاد شوهرم بخاطر اونا باهام خوب رفتار کنه , ...

اخیی عزیزم سنیم نداری اینقد خودتو باختی تو این وضعیت که حالا ایجوره شوهرتوـتنها نزار 

برام هیچ حسی شبیه تو نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم مشکلات از وقتی شروع میشه که ادم در مقابل ظلم یا شرایط سخت سرخم کنه.  شما از اول کنار اوم ...

خب الان نموندم اونجا ولی همش استرس دارم  میگم.نکنه فکر بد کنه و کاری دست خودش بده ,و بگه ابن موقع تنهام گذاشت اما ,اینم مطمئنم که اگر میموندم دیگه روشون باز میشد و مجبورم میکردن که بمونم خونشون انگار هر بلایی سرم اوردن دیگه هیچ ,جاریم روبهم کرد و گفت که تو نباید ازین خونه جدا میشدی ,اونم پیش شوهرم  ,و حالا من با خانوادم برگشتم خونه ,پدرم ,و شوهرمو خونه مادرش جا گذاشتم ,گفتم مادرم تنهاست میرمم پیشش اونم گفت من هیچ فرقی برام نداره بمونی یا بری 

عزیزم اگه بری اونجا یعنی تا آخر عمر خودتو نوکر باید تصور کنی آنقدر نرو تا شوهرت کم بیاره شده قهر کنه باهات یا هرچی اهمیت نده 

اصصصصلا نرو مهمونی هم خیلی دیر ب دیر برو چون حتی رفت و آمد هم باعث میشه شوهرت فک کنه میتونه تورو گول بزنه کوتاه نیا

اخیی عزیزم سنیم نداری اینقد خودتو باختی تو این وضعیت که حالا ایجوره شوهرتوـتنها نزار 

اگر نذارم به قیمت جانم تمام میشه یعنی باید ذره ذره اب شدنموببینم ,چون کسی اونجا هواسش بمن نیست ,

عزیزم اگه بری اونجا یعنی تا آخر عمر خودتو نوکر باید تصور کنی آنقدر نرو تا شوهرت کم بیاره شده قهر کنه ...

اره اما تواین موقع مادرش مرده ولی این مقدمه ایه برای بردن من اونجا ,امشب وقتی میخواستم برم برادرم گفت توام زندگی داری گفت نه من باید جمعشون کنم ,مگه میشه ولشون کنم ,و ا گر برم یعنی باید برم برای کلفت بودن ,و کسی هم منو نمیبینه و ندید ,حتی امشب برای گول زدن من اومد کمی باهام کمک کرد در صورتی که هیچ موقع ندیدمش توی خونه ,کمکم کنه ,

عزیزم اگه بری اونجا یعنی تا آخر عمر خودتو نوکر باید تصور کنی آنقدر نرو تا شوهرت کم بیاره شده قهر کنه ...

اره خیلی تلخه و من بودم نوکرشون ,دوسال اذیت شدم و چند ساله کمی ازدستشون راحت بودم اما الان ,دوباره با مردن مادرش من اذیت میشم ,چون میخواد پدرشو تمام اعضای خانوادشو ,بندازه گردن من ,

اگر فقط پدرش بود قبولمه ولی چندتا خانواده بزرگن که ههرروز مهمونی و اینا دارن الانم برای فاتحه مادرش ریختن اینجا و شوهرم بازبون بی زبونی میکه ,تو بمون پیش خواهرام ,منم ازش دلگیرم چون نمیدونم ازین استخونای مریض من چی میخواد ,میخواد وقف کلفتی خانوادش کنم

اره خیلی تلخه و من بودم نوکرشون ,دوسال اذیت شدم و چند ساله کمی ازدستشون راحت بودم اما الان ,دوباره ب ...

عزیزم شده حتی قهر کنه کم نیار اگه رفتی اونجا باید با زنانگی خودت خدافظی کنی اصلا گول نخور ک بابت فاتحه یا کنار اونا بودن واسه تسلیت بری اونجا چون میشه مقدمه برای کوتاه اومدنی بابت زندگی با اونا گذشت زمانی ک آدما دسته جمعی زندگی میکردن 

من بچه ندارم ,و تازه هم عمل کردم ,ولی من خیلی جنگیدم اگر تاپیک هامو دقیق خونده باشید ,میفهمید چی کشی ...

اخی عزیزم نگران نباش انشالله درست میشه.سعی کن ب خودت جذبش کنی ب خودت برس افسرده نباش