اب بزار با پیاز و برگ بود ودارچین آب پز کن که بو نگیره پیاز خورد کن سالم نزار
بزار ابپز بشه روش که کف کرد ابشو خالی کن دوباره تکرار کن که هم بپزه هم کفش گرفته بشه که خیلی ضرر داره بعد که آب پز شد و نرم یه کم زعفرون و زرد چوبه قاطی کن بزن به کل مرغ قشنگ روش خوشگل شه بعد یکم سرخ کن ولی نه زیاد که سفت بشه بعد یکم رنگش خوشگل شد تو قابلمه اصلی پیاز هاتو رنده کن که بو بدشو کامل بگیر و عطر خوبی بده به غدا بعد تفت بده بعد هویج و فلفل دلمه بریز من هویچ خورد میکنم کنار مرغم میزارم
فلفل دلمه هم چون سلیقه ای برای خودمون خورد میکنم مهمون داشتنی دو قسمت میکنم فقط برای عطرش اگر کرفس هم داری کم بریز که طعم بده
بعد کارای معمولی مرغزار توش و رب و ادویه و نمک و....
من اینجوری میپزم خیلی خوب میشه