2752
2734
عنوان

با این مرغا چیکار کنیم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 76 پست
بالا رون رو جدا کنید اون ماهیچه دسته دار رو جدا بزارید از صبح سر گاز خیلی هم خوب میشه برا مراسم یکی ...

جدا کردیم اینقدر درشته که اون قسمت بالا هم واسه یه نفر زیاده

طعمش که خوب میشه مامانم آشپزیش خوبه فقط نگرانیم خوب نپزه چون یه بار مزغ درشت تر خریدیم با اینکه سه ساعت رو گاز بود ولی وقتی میخوردیم انگار پلاستیکک میجوییدیم نرم نمیشد  

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس

خیلی سخته؟؟؟؟؟ مادرم دیروز مهمان داشت برای ۴۰ نفر هم مرغ پخت هم قیمه بادمجون هردوهم جاافتاده و عال ...

بله واسه ما سخته

آفرین به مادر شما

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
اره نمک سفت میکنه آخرش بزن  شنیدم تو کیوی بخوابانی هم نرم می کنه ولی امتحان نکردم چون خودم آلر ...

مرسی که گفتی وگرنه آب نمکم آماده بود

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
2731
جدا کردیم اینقدر درشته که اون قسمت بالا هم واسه یه نفر زیاده طعمش که خوب میشه مامانم آشپزیش خوبه فق ...

من همیشه وقتی گوشت و یا مرغم حس کردم خوب نپخته میذارم وسط برنج دم میاد با برنج خیلی خوب میشه 

الانم شما بدونش بپزید ضرر نداره دیگه حداقل یک‌ساعت بپزید  ببینید 

اسی عکس بده . شاید بوقن😶

فردا عکس میذارم والا حال تکون خوردن ندارم

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
فقط صفحه دوم بزار نره گوگل😂😂😂

ابروی مرغای بیچاره بازیچه دست من و تو نیست دوست عزیز!

میخوای خروسا بیان سروقتمون؟🤣

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
جدا کردیم اینقدر درشته که اون قسمت بالا هم واسه یه نفر زیاده طعمش که خوب میشه مامانم آشپزیش خوبه فق ...

میپزه  نگران نباش،از بالارون یه نوار برش بدین برا اولویه یا سالاد سزار یا ریش کردن برا خودتون 

فردا عکس میذارم والا حال تکون خوردن ندارم

مزه دارشون کن ابلیمو و زعفرون نزن سفت میشه 

اگه خواستی کباب کنی یکم سس مایونز بزن بافتشون خیلی لطیف میشه

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
بله واسه ما سخته آفرین به مادر شما

اعصابت از مرغای بابات خرابه فقط اومدی اینجا خودتو خالی کنی وگرنه دنبال راهکار نیستی😂😂😂

برای هرکسی که راهکار بهت میگه یه بهانه میاری

خیلی فشار نخور😂

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

محلی نیست که

بازاریاهییچ فرقی میکنه مرغ باشه یا خروس 

یهو میبینید وارفت هاااا

سسش رو آماده کنید،پیازو تو کره سرخ کنید رب به اندازه ای که سسش غلیظ بشه،زعفران،زرشک،نمک،زردچوبه،آبلیموبزنید بزارید کناز

 آب روبزاریدجوش بیاد نمک و پیاز و زردچوبه بزنید 

مرغارو بریزید تو آب نیمپز که شددرشون بیارید تو یه ماهیتابه بزرگ یا قابلمه از سس یکم بربزید یه لایه مرغ بریزیددوباره سس ،تا آخرش سس بریزید یه لایه فلفل دلمه بچینید شعله پخش کن بزارید درشم بزارید تا سروکنید بزازیددم بکشه فوقولعاده خوشمزه ونرم میشه

فوقولعاده

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
مرسی که گفتی وگرنه آب نمکم آماده بود

اب بزار با پیاز و برگ بود ودارچین آب پز کن که بو نگیره پیاز خورد کن سالم نزار 

بزار ابپز بشه روش که کف کرد ابشو خالی کن دوباره تکرار کن که هم بپزه هم کفش گرفته بشه که خیلی ضرر داره بعد که آب پز شد و نرم یه کم زعفرون و زرد چوبه قاطی کن بزن به کل مرغ قشنگ روش خوشگل شه بعد یکم سرخ کن ولی نه زیاد که سفت بشه بعد یکم رنگش خوشگل شد تو قابلمه اصلی پیاز هاتو رنده کن که بو بدشو کامل بگیر و عطر خوبی بده به غدا بعد تفت بده بعد هویج و فلفل دلمه بریز من هویچ خورد میکنم کنار مرغم میزارم 

فلفل دلمه هم چون سلیقه ای برای خودمون خورد میکنم مهمون داشتنی دو قسمت میکنم فقط برای عطرش اگر کرفس هم داری کم بریز که طعم بده 

بعد کارای معمولی مرغزار توش و رب و ادویه  و نمک و....

من اینجوری میپزم خیلی خوب میشه 

کاربری دو نفره به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی💜🔪
اعصابت از مرغای بابات خرابه فقط اومدی اینجا خودتو خالی کنی وگرنه دنبال راهکار نیستی😂😂😂 برای هرکس ...

خداروشکر از سلامت روان برخوردارم لازم نیس بیام خودمو خالی کنم

سوال میپرسم مرغ میپزه یا نه میگی فسنجون درست کن بعد هم میگی مامانم دو نوع غذا واسه ۴۰ نفر درست کرده؟

خب ک چی؟چه ربطی به سوال من داشت؟

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687