2777
2789
عنوان

شوهر خنگ 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2593 بازدید | 55 پست

ببین اسی اونو نگی من مردم

بعد ببینم میتونی تا اخر عمر که خون من رو دوشته بدون عذاب وجوانش زندگی کنی یانه

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اسی اونو نگی من مردم بعد ببینم میتونی تا اخر عمر که خون من رو دوشته بدون عذاب وجوانش زندگی کنی ...

😄😄عزیزم ، اصلا فکرتو درگیر نکن . هیچ چیز مهمی نیست اون ولی قابل بیان نیست 

😄😄عزیزم ، اصلا فکرتو درگیر نکن . هیچ چیز مهمی نیست اون ولی قابل بیان نیست 

چی چی قابل بیان نیس😒

پس من اینجا دارم خودمو واسه چی جر میدم😒

قهر میکنما

دلت میاد نگی🥲اونم بمن🥲

حداقل بیا خصوصی بوگو

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
این فقط تو این چیزا خنگه ، متوجه نمیشه وقتی همه دارن چیزای خیلی لوکس میگن تو نبابد بگی ۳0۰ تومن 😐😑 ...

تو این موارد باید ساکت بشه واقعا انگار آدم تو این مواقع ضایع میشه آخه نسبت به کار و‌موقعیتش باید بیشتر کادو‌میداد حداقل بقیه انتظار شنیدن چیز بالاتر و‌داشتن حتما نه ۳۰۰ تومن

تو این موارد باید ساکت بشه واقعا انگار آدم تو این مواقع ضایع میشه آخه نسبت به کار و‌موقعیتش باید بیش ...

حالا من سر کادوش زیاد حساس نیستم ، چون تو خونه کارت اون و من نداریم ، ولی اینکه رعایت جمع رو نمیکنه عصبیم میکنه ، تو وقتی میبینی چهارنفر تو جمع دارن میگن طلا خریدن ، ماشین خریدن ، زناشون دارن ذوق میکنن آخه چرا میگی ۳۰۰ تومن 😑🤦‍♀️

حالا من سر کادوش زیاد حساس نیستم ، چون تو خونه کارت اون و من نداریم ، ولی اینکه رعایت جمع رو نمیکنه ...

دقیقا کادو‌مهم نیست.چون تو‌خونه‌میگی کارت ها تون یکی هست ولی خب باید مراعات کنه لازم نیست راستش و بگه فقط ساکت بمونه به نظرم جدی باش صحبت کن خودت هم خط قرمز برا خودت داشته باش