2777
2789
عنوان

میوه خورد شده برای مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هر دونوع هم بزار

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

نه زشت نیست بزن تو سیخ چوبی

البته بعضی ها دوست ندارن

بعضی ها هم ممکنه فکر دیگه ای بکنن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

تو مهمونی اطراف ما میوه دریته وقتی هست خورده نمیشه اصلا کسی سمت خوردن میوه نمیره. اگر در کنار میوه کامل میوه خرد شده گذاشته بشه چی؟ اینجوری تورده نمیشه میوه؟

خرد نکن میوه بعد پوست گرفتن و خردشدن یکم که بمونه یه حالتی میشه اب میندازه بدرنگ میشه بعدم بعضیا خوششون نمیاد میوه خیس و خرد شده بردارن که تودست کس دیگه اماده شده 

این میوه های خرد شده برای میزارایی قشنگه یا توظرف سالاد میوه شناور در شربت رقیق شده  اناناس یا انبه و تکه های یخ 

درغیراینصورت فقط برای اسرافه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من چون خیلی وسواسم حتی موقع خوردن میوه اول با دستمال پاکش میکنم بعد میخورم حالا چه برسه خورد شده😑

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷