2777
2789
عنوان

بچه ها عبا به بی حجابا میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 48 پست

به نظرم با توجه به گرمایی که درپیشه مدل  کفتان  امسال تابستون حسابی مد میشه خیلیم شیک تر از عباست  حالا با حجابا با روسری و ساق دست و جوراب کلفت یا شلوار   اینا میپوشن بقیه با صندل و شال یا بی شال 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم درود به شرفت که قانون مملکتت رو حتی اگه دوستش نداری بهش احترام میذاری 😚🥰

عزیزم  گلم بحث تاپیک چیز دیگه است  بیخیال 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

به نظرم با توجه به گرمایی که درپیشه مدل  کفتان  امسال تابستون حسابی مد میشه حالا با حجابا ...

کفتان چیه گلم ؟ من این عبا رد برا بیرون رفتن عادی گرفتم برا دانشگاه میشه کفتان بخرم؟

کفتان چیه گلم ؟ من این عبا رد برا بیرون رفتن عادی گرفتم برا دانشگاه میشه کفتان بخرم؟

سرچ کن ببین خیلی محشره راحت رها   

من هم پاییز گرفتم هم قصد دارم تابستونیشو بگیرم

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیزم منم عبا دوست دارم 

خانومای عرب با شال و موهای بیرونم میپوشن و قشنگه

فقط آدمو چاق نمیکنه؟ بعد از زیرش چی میپوشی؟

Life is too short to not enjoy
عزیزم منم عبا دوست دارم  خانومای عرب با شال و موهای بیرونم میپوشن و قشنگه فقط آدمو چاق نمیکنه ...

نه عزیزم اصلا من خودم اضافه وزن دارم با عبا انگار اسکینی دیدم میشم قدم البته بلنده 

زیرش  منک چیزی نمی پوشم چون خفه میشم خیلی بشدت گرمایی هستم ولی احتمالا به عنوان شلوار یا یع شلوارک میپوشم یا یه ساپورت 

نه عزیزم اصلا من خودم اضافه وزن دارم با عبا انگار اسکینی دیدم میشم قدم البته بلنده  زیرش   ...

همون پایین تنه منظورم بود 

خیلی گزینه خوبیه 

مرسی که فکرش رو تو سر منم انداختی😂

با این مانتو ها که روز بروز کوتاه تر میشن تابستون احتمالا چیزی ازشون نمیمونه منم پایین تنم پهنه خیلی خیلی اذیتم

از کجا خریدی؟اگر تهرانی آدرسش رو میدی؟

Life is too short to not enjoy
همون پایین تنه منظورم بود  خیلی گزینه خوبیه  مرسی که فکرش رو تو سر منم انداختی😂 با این ...

نه عزیزم تهران نیستم ولی حتما امتحان کنید بنظرم تو تن عالی مخصوص اگ قدتون بلنده و چار شونه هستین

متاسفانه قدم ۱۶۰😶🥲

خوبه منم ۱۶۴ همچین قدم بلند نیست ولی مثلا خالم ۱۵۶ بهش نمیومد چون خیلیم لاغره میفته تو‌عبا خودش میگه 😄

2790
2778
2791
2779
2792