2777
2789
عنوان

چرا هر کی خوشگله شانس نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 28 پست
میگم ک خیلی اوکی بود همه هم ازش تعریف میکردن ولی بعد ازدواج بیکار شد تن ب کار نیس با این که ۱۳ سال س ...

بیکاری ک ممکنه برا همه پیش بیاد شما میگی کلا لولش بما نمی‌خورد خب اینو با تحقیق و رفت آمد میشه فهمید قبل ازدواج چکاره بود؟

ما خوشگلا عقل نداریم‌گویا.ولی زن پسر  خالم عروسکه یک بد ذاتیه بیا ببین با شوهر دختر خالم  همش میگه میخنده پسر خالم هیچی بهش نمیگه 

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ ربطی داره خواهرتون مگر متوجه نبود زن کی میشه مگ از تو لپ لپ پیدا کرده

دآرم میگم که بعد ازدواج گندش درومد قبل ازدواج بابام هرجایی که فکرشو بکنید تحقیق کرد محل کار همسایها ولی بعد ازدواج همچی عوض شد انگار فقط میخواست بدست بیاره 

من که برعکسش دیدم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

خیلی چیزا مهمه هم خوشگلی هم اخلاق کسی ک اخلاق نداشته باسه بالخره یه روزی با طرف و اطرافیانش به بن بست میخوره باید عقل داشته باشی فقط ازدواج ک نیست بحث اینه با کی ازدواج میکنی اخه نمیشه با کسی ک پر مورد ازدواج کنی بعدش انتظار داشته باشی چون خوشگلی همه چیز درست بشه

و حس میکنم چون از بچگی زیبایشون مورد توجه قرار میگیره ساده بار میان  ولی افراد معمولی دیدم که ...

اتفاقا اینا چون مورد توجه هستن و به نسبت بقیه ارتباطات شون بیشتره باید آگاه تر باشن 

و حس میکنم چون از بچگی زیبایشون مورد توجه قرار میگیره ساده بار میان  ولی افراد معمولی دیدم که ...

درسته اونایی ک از بچگی تو چشن چش میخورن همه فک میکنن چی میخوای بشه ولی اونای دیگه تو تاریکی رشد میکنه

اتفاقا اینا چون مورد توجه هستن و به نسبت بقیه ارتباطات شون بیشتره باید آگاه تر باشن 

ارتباط دارن ولی زرنگ نیستن 

چون همیشه مورد توجه ان نیاز نمیبینن مثلا پیشرفت کنن یا و.‌‌..

مثلا دوست خودم قد ۱۷۰ هیکل عالی انقد زیباس مثل عروسک ولی الان ۳۵ ساله بدون شغل حرفه ازدواج ناموفق افسرده شده 

الان که سنش رفته بالا فهمیده باید تمرکزشو میزاشت رو خیلی چیزا نه صرفا زیبایی و .‌‌.‌

ارتباط دارن ولی زرنگ نیستن  چون همیشه مورد توجه ان نیاز نمیبینن مثلا پیشرفت کنن یا و.‌‌.. مثل ...

خب شاید اخلاق نداشتن یا سازگاری خیلیا هستن پیشرفتی هم ندارن ولی خب ازدواج خوبی دارن ولی هب چون میگی خوشگله شانس ازدواج مجددش بالاست من دیدم تو فامیل مطلقه زیبا با پسر پولدار ازدواج کرد 

خب شاید اخلاق نداشتن یا سازگاری خیلیا هستن پیشرفتی هم ندارن ولی خب ازدواج خوبی دارن ولی هب چون میگی ...

اون سر زبون داشته خوشگلی تنها کافی نیست منشی های زشتیو دیدم که دکتر مهندسای خوب تور کردن