2777
2789
عنوان

دوقطبی دارم😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 24 پست

برخی از علائم و نشانه‌های این بیماری (اختلال دو قطبی) شامل موارد زیر می‌شود:[۱۷]

بی‌قراری، افزایش انرژی و میزان فعالیت

خلق خیلی بالا و احساس نشاط شدید در بعضی مواقع

احساس خشم و پرخاشگری

انتقادناپذیری و زودرنجی

احساسی بودن

پرحرفی و صحبت کردن فشرده

عدم توانایی برای تمرکز، حواس‌پرتی

کاهش نیاز به خواب

کاهش قابل توجه اشتها

اعتقادات غیرواقعی در مورد توانمندی‌ها و قدرت فرد همانند افزایش اعتمادبه‌نفس و حرمت نفس

قضاوت ضعیف

وابستگی به بعضی افراد و نزدیکان

افزایش تمایلات جنسی

رفتارهای اغواگرانه و پرخطر مانند رابطه جنسی پرخطر، قمار و انجام دیگر کارهای پرریسک، رفتار مداخله‌جویانه، و پرخاشگرانه

آخه شما علائم رو ببین!

کسانی که به ما وعده بهشت دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند...

فقط اینکه بیرون خوشحالی و تو خونه ناراحت و گریه کنان دلیل بر دوقطبی بودن نیست.

بعضی وقتا بیرونم ناراحتم .دوس دارم برم ی جا خانوادم نباشن. اصلا درکم نمیکننن 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پ چجوریه😢

اینکه یه وقتایی خوبی یه وقتایی حالت گرفته هست درسته دوتا حالت مختلف هست هم دوقطبی نیست

تو دو قطبی حالت مانیا وجود داره که فرد انرژی خیلییییییی زیادی داره فقط میخواد بگه بخنده و بشدت پرحرفه و حتی شاید در شبانه روز یه ساعت بخوابه و کلا پر انرژی هست و خیلی چیزای دیگه.

علائم شما بیشتر به افسردگی میخوره

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
بعضی وقتا بیرونم ناراحتم .دوس دارم برم ی جا خانوادم نباشن. اصلا درکم نمیکننن 

این مشکل حتی افسردگی هم نیست دخترخوب

تحت تاثیر شرایط زندگی و مشکلاتش طبیعیه ک آدمها حالشون خوب نباشه و احساس کنن تنهان و کسی درکشون نمیکنه.

فرد افسرده حتی حوصله تایپ کردن و صبحت در مورد مشکلش رو نداره.

با گوگل؟! خودتم که تشخیص دادی !

اینجوری دیگ واسه چی خودشونو میکشن روانشناسی بخونن انقد راحته دیگ از گوگل میپرسی🤦‍♀️

عزیز من باید از متخصص یعنی روانشناس بپرسی نه اینکه از گوگل! اینجوری باشه ماها علائم همه بیماری هارو داریم پس مبتلا هستیم ؟

چند سالته ؟

برخی از علائم و نشانه‌های این بیماری (اختلال دو قطبی) شامل موارد زیر می‌شود:[۱۷] بی‌قراری، افزای ...

انرژیم ک زیادم نمیشع . اشتهامم ک کاهش نمیابه اعتماد بنفسم ک ندارم.بعضی وفتا خیلی خوشحالم مثلا وقتی میرم طبیعتی جایی خوشحللم ک زندم .

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
انرژیم ک زیادم نمیشع . اشتهامم ک کاهش نمیابه اعتماد بنفسم ک ندارم.بعضی وفتا خیلی خوشحالم مثلا وقتی م ...

پس نگران نباش.

شما فقط ی مدته زیادی غرق قسمتهای منفی و مشکلات زندگیت شدی عزیزم

با گوگل؟! خودتم که تشخیص دادی ! اینجوری دیگ واسه چی خودشونو میکشن روانشناسی بخونن انقد راحته دیگ از ...

خو مثلا حتی وقتی خوشحال میشم یهو میرم تو فکر میخوام گریهه کنم .الانم همین حسو دارم .ولی دیروز خوشحال بودم البته نصف روز چون بعدش اومدم خونه پیش خانواده

این مشکل حتی افسردگی هم نیست دخترخوب تحت تاثیر شرایط زندگی و مشکلاتش طبیعیه ک آدمها حالشون خوب نباش ...

اخه الان حتی حوثله صحبت ندارم  حس میکنم خسته میشم نمیتونم جواب دیگرلن رو بدم حال ندارم بحثم کنم فقط اینجا چون تایپ مبکنم گفتم

خو مثلا حتی وقتی خوشحال میشم یهو میرم تو فکر میخوام گریهه کنم .الانم همین حسو دارم .ولی دیروز خوشحال ...

این علائمش نیست 

تو تو گوگل علائم سرماخوردگیو بزن میگه سرطان داری ! 

برای اینکه متوجه بشی باید بری پیش روانشناس هیچکس نمیتونه خودش بیماری های روانی خودشو تشخیص بده