2777
2789
عنوان

پنج کیلو در عرض چند ماه کم کردم💔😐 عجیب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 44 پست
مشکل وبیماری نداری؟ فعالیتت زیادبوده ماه اخر؟

نه والا همش خونم 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدت چنده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اگر بی دلیل بوده و رژیم و ورزش و کار سنگین نداشتی باید ازمایش بدی شاید تیرویید داری یا تغییرات هورمو ...

خودمم حس میکنم تیروئیده 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
بی دلیل باشه بایدبررسی کنی دلیلشو ولی اگه رژیم داری یا فعالیتت بیشتر شده طبیعیه

نه گلم نه رژیم داشتم ن فعالیت

شاید استرس یا غمی داری؟ 

خیلی نه 

من یه هفته اینقد عذاب کشیدم که تو همون یه هفته 10 کیلو اضاف کردم

الهی 

اضاف کردی؟

ذهنت درگیره حتما  منم وقتی ذهنم درگیره از خوراک میوفنم  یا اگه صبحونه نخورم دیگه تاشب هی ...

خیلی قبل تر اره ی سری مشکلات داشتم ولی الان فقط کنکوره که گاهی ذهنم درگیر میکنه