2777
2789
دوتا سه نفره هست دوتا تکی تکیهاش از بغل چوب هست ولی دستش کلا چوب نیست اسفند پارسال خریدم دسته چوب ...

این کامل دستش چوبیه.بود بدون چوب اما باهاش قشنگ نمیشد.اسفند ۴۰۲ یا ۴۰۱؟

❤ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم تو یه تاپیکی ازم راجب رژیم تعیین جنسیت پرسیدین آن تی گفت پسره رژیم رو بفرستم براتون؟

سلام عزیزم.خداروشکر که نتیجه گرفتی الهی سلامت بغلش کنی.

ممنون میشم اگه بفرستی.❤

❤ 
سلام عزیزم.خداروشکر که نتیجه گرفتی الهی سلامت بغلش کنی. ممنون میشم اگه بفرستی.❤

به علاوه اینایی که الان میفرستم براتون هر ماه آمپول د ۳ و بیوتین داشتیم 

۳روز در ماه که رابطه قرار بود داشته باشیم روز ۱۴ سیکل سونو انجام دادم 

فولیکول داشتم و اقدام کردم 

همسرم پتاسیم استفاده کرد 

رابطه از پشت و عمیق بود 

بعد رابطه منتظر نمیموندم و زود میشستم

تا زمانی که تستم مثبت نشده بود ادامه میدادم رژیمو

تو پریودی کاچی و گرمی میخوردم و کلا ۶ماه سردی نخوردم 

به علاوه اینایی که الان میفرستم براتون هر ماه آمپول د ۳ و بیوتین داشتیم  ۳روز در ماه که رابطه ...

ممنونم عزیزم خیر ببینی الهی .خیلی خیلی مهربونی همیشه خوشبخت باشید وسایتون روی سر بچه های نازنینتون باشه.

❤ 
به علاوه اینایی که الان میفرستم براتون هر ماه آمپول د ۳ و بیوتین داشتیم  ۳روز در ماه که رابطه ...

واینکه مثلا ۱۴ پریود تخمک داشتیدواقدام میکردید ۳روز پشت سرهم اقدام میکردید یا چی؟

❤ 
ممنونم عزیزم خیر ببینی الهی .خیلی خیلی مهربونی همیشه خوشبخت باشید وسایتون روی سر بچه های نازنینتون ب ...

فداتشم عزیزم من خیلی زحمت کشیدم خیلی اذیت شدم دلم نمیخاد کسی مثل من تجربه کنه هرچی بدونم رو حتما به هرکسی که بخاد میگم شاید یه نفر هم دلش شاد شه مثل من 

دعا کن انشاالله پسرم سالم دنیا بیاد مرسی عزیزم

واینکه مثلا ۱۴ پریود تخمک داشتیدواقدام میکردید ۳روز پشت سرهم اقدام میکردید یا چی؟

روز ۱۳ سونو روز ۱۴ و ۱۵ و۱۶ کیت میزاشتم 

از ۷ ام پریود که رابطه داشتیم تا ۱۴ نداشتیم کلا بعد همین دو یا سه شب بود

فداتشم عزیزم من خیلی زحمت کشیدم خیلی اذیت شدم دلم نمیخاد کسی مثل من تجربه کنه هرچی بدونم رو حتما به ...

الحمدلله که زحماتت نتیجه داد.انشاالله یه پسر سالم وسلامت خوشگل دنیا میاری وعاقبت بخیروصالح باشه الهی امین.دختر عزیزت هم درپناه خدا باشه صالح وسالم وعاقبت بخیر.

خدا دل منم شاد کنه بارداری دعام کن خدا به منم یه پسر سالم وصالح بده.ممنونتم خیلی زحمت کشیدی عزیزم.مرسی که یادت موندم.❤❤❤❤❤

❤ 
روز ۱۳ سونو روز ۱۴ و ۱۵ و۱۶ کیت میزاشتم  از ۷ ام پریود که رابطه داشتیم تا ۱۴ نداشتیم کلا بعد ه ...

فقط این سوالمم لطفا جواب داده اینکه دوره پریودت چند روزه بود عزیزم.؟

❤ 
الحمدلله که زحماتت نتیجه داد.انشاالله یه پسر سالم وسلامت خوشگل دنیا میاری وعاقبت بخیروصالح باشه الهی ...

فداتشم عزیزم انشاالله

انشاالله شمام به خواسته ی دلت برسی عزیزم ♥️