نه لزوما میتونن روانی هم باشن همونجور که مرداهم یسریاشون الکی حساسن و بهشون میگیم پارانویید زنای اینشکلی هم داریم که الکی برای خودشون میبرن و میدوزن
لزوما حس زنا درست نیست
درنهایت شکاک بودن و همیشه چک کردن و چه میدونم چی پی اس گذاشتن و اینا برای مطمئن شدن از خیانت نکردن درست نیست
اگه خیانت کرد خب تو لازم نیست اصلا بمونی باهاش، رابطه رو بهم میزنی دیگه یا طلاق میگیری
اینکارا فقط به روان خودت اسیب میزنه و به عنوان یک فرد لجباز میگم که بیشتر اون طرف رو جری میکنه که بره اونکارو انجام بده
مامانم خط قرمزش حرف زدن با پسرا بود، من دوتا دوستپسر توی اون مدت داشتم(همزمان نه) و با کلی پسر حرف میزدم و اکیپی با دوستام و اونا میرفتیم بیرون😂😂 اصن حال میکردم که دور از چشمش اینکارا رو بکنم احساس زنده بودن میکردم
وقتیم گیر میفتادم شبیه بازی بود برام که این مرحله رو رد کنم و دوباره شروع کنم
تا وقتی که بعد ۱۸ گفت دیگه بهتاعتماد میکنم و گوشیتو چک نمیکنم تو خودت باید از خودت محافظت کنی. باور میکنی از ۱۸ تاالان که ۲۱ سالمه یدونه دوستپسر هم نداشتم؟ منی که اینقدر به بازی وارد بودم دیگه کرمم خوابید😂 الانم با پسرا برای اشنایی چت میکنم ولی هیچوقت به مرحله ی ملاقات نمیرسه چون شخصیتشون دستم میاد همون اول که حرف میزنن و دیگه با هرکسی وارد رابطه یا حتی دوستی ساده نمیشم