2777
2789

فک کنید با یه نفر چهارسال تو رابطه باشید و همممممه چی گل و گلاب و عالی خانواده ها درجریان و درانتظار تشریف فرمایی اوشون برای خاستگاری هستید با کلی آرزوهای قشنگ دخترانه واسه مراسم عقدتون 

که یه شب زنگ میزنه میگه بله برونمه 

بدون هیچ دلیل خاصی و خیلی یهویی به بهانه اینکه دیگه اخلاقامون باهم نمیسازه

تو یه شهر نبودیم زیاد همونمیدیدیم ولی دنیا انقد کوچیکه که خیلی اتفاقی فهمیدم زنش کیه و چجوری شده و … 

پنج ماه گذشته اوایل میکفتم بیخیال ولی یجوریم دلم میخواد انتقام آرزوهایی که به دلم نشوند و ازش بگیرم 

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی خدا هس شما انتقام نگیر 

بخاطر دردسرش میگم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
اگه من بودم همون شب مراسمش عذا میکردم💀

تنها بودم تو یه شهر غریب و بین ادمایی که نمیشناختمشون 

اولین روزایی بود که رفته بودم دانشگاه و خابگاه 

دقیقا بخاطرهمون دانشگاه عوضی شد

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

چیزی که به شما اَرزش میده و شما رو بالاتر میبره گذشت و بخششه و البته از وجودِ شما چیزی هم کم نشده و اتفاقا با این تجربه بالاتر رفتید و قطعا خِیر وصلاح شما در این بوده چون تموم اتفاقات این عالم به نفع شما رقم میخوره...

واگذار کن به خدا هم این دنیا هم اون دنیا چرا باید خون خودتو کثیف کنی

واگذار کردم

هیچوقت و به هیچ عنوانی نمیتونم ببخشمش 

ولی خب بیو های عاشقانشو کجای دلم بزارم🥲 کسی که یه شبه عوض شد قبل اون همه حرفای عاشقانش واسه من بود

چیزی که به شما اَرزش میده و شما رو بالاتر میبره گذشت و بخششه و البته از وجودِ شما چیزی هم کم نشده و ...

سعی کردم ولی نتونستم ببخشمش🙂

بعد از ۴سال چطور شد

مامانم که جریان رو فهمید دیگه بهش گفت که باید جدی بیای جلو و اینا اینم ترسید درحالیکه قبل فهمیدن مامانم خودش میگفت فلان موقع میام