2777
2789
عنوان

حسادت جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 35 پست
تو چه آدم خود خواهی هستی مگه آدمای ضعیف چه بدی به تو کردن که متنفری ازشون فکر کردی همه همین جوری میم ...

حالت خوبه؟😂اروم باش دنیا هیچ وقت ب هیچ کسی رو نمیکنه خیالت راحت هر کسی ی مدل میسوزه

اینکه از ادمای حسود بدم میاد خودخواهم😑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالت خوبه؟😂اروم باش دنیا هیچ وقت ب هیچ کسی رو نمیکنه خیالت راحت هر کسی ی مدل میسوزه اینکه از ادمای ...

خوب ببخشید من فکر کردم میگی از فقیر بدت میاد ببخشید زود قضاوت کردم اتفاقا حالم نه خوب نیست عذر میخوام

عاشق سیاست و⚖️ عدالت

اینکه همسرت همچین تفکری داره که بسیار ارزشمنده بخطار خدا شما هم لبلس نو‌.وسیله نو و..رو تو چشم ایشون زیاد قرار ندید جای دوری نمیره

درسته سخته ولی خیلی ارزشمنده اگه ادم کاری ازش برمیاد دلی رو اروم کنه  ،انجام بده چی بهتر از این 

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

میگفتی مشکل زن داداشته که با این سنش عقلش کار نمیکنه که به خاطر این مسائل به شوهرش فشار میاره هر کی ...

نه گناهه ...اگر کسی نداره حسرت بکشه اخر عاقبت خوبی نداره ....

من بابام فقیر بود.فامیلمون نشون میداد خداشاهده حسادت نمیکروم .ولی من میگفتم فقیریم چرا هی پز میده ....داره که داره پز چزا میده .میدونه چیه هسچ چینگفتم الان بابای من مولداره .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

خوب ببخشید من فکر کردم میگی از فقیر بدت میاد ببخشید زود قضاوت کردم اتفاقا حالم نه خوب نیست عذر میخوا ...

عه نه بابا بیچاره فقیر 

خدا کمکت کنه فدای سرت

منم حالم خوب نیس واست صلوات میفرستم توم برای ارامشم بفرست