فاز افرادی که همچین عکسایی برای دوست پسرشون میفرستن یا توی شبکههای اجتماعی منتشر میکنن رو متوجه نمیشم. چرا یه شخص باید با بدنش که یه چیز مادرزادیه ژستهای ناجور بگیره و موجب لذت چندتا پسر هول بشه؟ زندگی هرشخصی به خودش مربوطه ولی به نظر من این کالا انگاری بدن زن هست.
بنظر من مردا هر چقدر هم عوضی و ذات خراب باشن و... تهش هم جنس ما خانوما هستن ک این اجازه رو میدن متاسفانه عزیز حقیقت تلخ ولی کاملا"متاسفانه درسته از ماس ک برماس
وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
البته در این بعضی از آقایون هول هستن هم شکی نیست. پسره عکس ناجور میخواد، دختره هم احساساتیه میفرست ...
گفتم ک اولش مردا هر چقدر.....وقتی خانومی ب خودش اجازه نده کسی نمیتونه چپ نگاه کنه بهش عزیز میگی احساسی میشن کدوم آدمی وقتی ارزش خودشو میدونه دس ب این کار میزنه ک ارزون احساساتشو خرج کنه
وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
اره ولی بیشتر متوجه شی ،ببین صدا کشی کن😂 نُ و د رنگهای نُود شنیدی؟ اونم همونه تلفظش
متوجه گشتم ممنونم ک مرا فهماندی🌹😢😂