2821
2789
عنوان

عکس ن.و.د (۱۸+)

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 28 پست

خودت جوابشو میدونی از بی شخصیتی و ذات نادرست

بنظر من مردا هر چقدر هم عوضی و  ذات خراب باشن و... تهش هم جنس ما خانوما هستن ک این اجازه رو میدن متاسفانه عزیز حقیقت تلخ ولی کاملا"متاسفانه درسته از ماس ک برماس

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
و صدای او میده

اهاا

😢مچکرم 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اکثرا میگن به ما چه 

ولی دوستان اگه یه کشتی سوراخ شه همه غرق میشیم 

کاش تو جامعه مون فساد ووو  خیلی چیزای دیگه کم شه چون ناخدا گاه درگیرمون میکنه 

مثلا یه خانواده ای که سالم زندگی میکنن پسری دارن که تو یکی از این روابط بیفته خب اون خانواده قبلا همین حرف به ماچه رو زده باشن .!!!!!؟.......

نُ و د 

همون ک اسی گفت میشع دیگ  و صدای او میدع ؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
خودت جوابشو میدونی از بی شخصیتی و ذات نادرست بنظر من مردا هر چقدر هم عوضی و  ذات خراب باشن و.. ...

البته در این بعضی از آقایون هول هستن هم شکی نیست.

پسره عکس ناجور میخواد، دختره هم احساساتیه‌ میفرسته و نمیدونه چه اشتباهی میکنه

اکثرا میگن به ما چه  ولی دوستان اگه یه کشتی سوراخ شه همه غرق میشیم  کاش تو جامعه مون فسا ...

دقیقا دخترش اصلن نمیفهمه عکسشو میده ب ی غریبه مجازی 

اگر عکساشو و تهمت ناموصی بزنه بازم ب تو ربطی نداره؟ 

ابرو خودتو و بچت میره🥲

و الکی دارن عادی سازی میکنن  خراب بودنوو🫣

چرا باید عکس لختی و خصوصیتو بفرستی برای یکی؟ 

خب مگه تو از اون ادمایی ?( خود فروش)

البته در این بعضی از آقایون هول هستن هم شکی نیست. پسره عکس ناجور میخواد، دختره هم احساساتیه‌ میفرست ...

گفتم ک اولش مردا هر چقدر.....وقتی خانومی ب خودش اجازه نده کسی نمیتونه چپ نگاه کنه بهش عزیز میگی احساسی میشن کدوم آدمی وقتی ارزش خودشو میدونه دس ب این کار میزنه ک ارزون احساساتشو خرج کنه 

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
گفتم ک اولش مردا هر چقدر.....وقتی خانومی ب خودش اجازه نده کسی نمیتونه چپ نگاه کنه بهش عزیز میگی احسا ...

😂 دقیقا خودش میخواد میده وگرنه پسره خودشم بکوشه چیجوری میخاد عکس نود اینو ببینه ؟

😂 دقیقا خودش میخواد میده وگرنه پسره خودشم بکوشه چیجوری میخاد عکس نود اینو ببینه ؟

بله موافق هسم تلخ حقیقت متاسفانه خانوما بیشتر تقصیر دارن اگ ارزش خودشون و حسی پاک رو بدونن اینطوری نمیشه 

اصلا منظورتونو نگرفتم 😕

میگم ک اگر ی پسری از ی دختر غریبه نود بخاد و اون دختره نودشو بده براش دردسر ب وجود میاد . 

تو ک اونو نمیشناسیش 

ممکنه ک از عکست سو استفاده کنه و ابروتو ببره .

و اون پسره ن نمیاد باهات ازدواج کنه  و ن دوست خواهد داشت . 

چون بدنتو ب نمایش گذاشتیی ب یک ادم غریبه و لاشی !😂

اره ولی بیشتر متوجه شی ،ببین صدا کشی کن😂  نُ و د رنگهای نُود شنیدی؟ اونم همونه تلفظش

متوجه گشتم ممنونم ک مرا فهماندی🌹😢😂

2825
2823
2791
2779
2792