2777
2789
توگوگل قبلا خوندم نباید بجز خانوادت ب کسی بگی چله زیارت عاشورا گرفتی ازیکی مذهبیای نی نی سایتم پرسی ...

البته من بگم زیارت عاشورا چله ی مدام بگیری ناخواسته به چیزای ماورایی دست پیدا میکنی 

ساید بخاطر اونه 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خیلی مهمه  توچی

منم حاجتم بی نهایت برا مهمه

همین باعث شده کلی چله مختلف بردارم

یه تاپیک زدم برا حاجت روایی ۲۰نفر سوره دعاهای مختلف بخونم

هم روزانه باید برا اونارو هم واسه خودمو....

.

اگه مایلی بیا

۱۴هزارتا استغفرالله بگیم

یعنی روزانه هزارتا استغفرالله به نیت پاک شدن گناهایی که نمیزارن به حاجاتمون برسیم

ازاونجا ک دعای دیگران درحقمون مستجاب میشه

تونیت که تا ۱۴روز ۱۴هزارتا استغفرالله برا پاک شدن گناهایی که نمیزارن من به حاجتم برسمو بگی

منم نیت میکنم که تا ۱۴روز ۱۴هزارتا استغفرالله برا پاک شدن گناهایی که نمیزارن تو به حاجتم برسیو بخونم

.

از کدوم حاجت گرفتی

اون حاجت مهمو هنوز نگرفتم.ولی خب میخام کاری انجام بدم یا مثلا چیزی بخام میگم یه یاسین میخونم هدیه ب مادر امام زمان و حضرت فاطمه..خیلی چیزا اینجوری و میشه 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

عزیزم نباید به کسی بگی چله زیارت عاشورا گرفتی

اون زیارت عاشورا حق شناس ک کسی نباید بدونه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

کلن چ چله ودعاهایی تاالان خوندی؟

چله نماز استغاثه به امام زمان...چله زیارت عاشورا.معراج..حشر..یاسین...صلوات...زیارت عاشورا صدلعن و سلام....خیلیا یادم نیستن