2777
2789
عنوان

اونایی که عاشق تنهایی هستید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 27 پست
شخصیتم همینه هرکاری میکنم حرفم نمیاد یا اعتماد ب نفس بیان کردنش رو ندارم

خب باید اعتماد ب نفستو ببری بالا شاید مثل خودم اضطراب اجتماعی داری یکم راجبش مطالعه کن حالت خیلی بهتر میشه منم هنوز تو پروسشم ولی نسبت به هرچند اندک تغییر کردم

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
دقیقا منظورم همینه تنهایی با احساس تنهایی خیلی فرق دارع

اینقد ساکتم میتونم یه روز کامل روزه سکوت بگیرم میریم مسافرت همه در حال حرف زدن و بگو بخند هستن من یه گوشه کز کردم و نگاشون میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقد ساکتم میتونم یه روز کامل روزه سکوت بگیرم میریم مسافرت همه در حال حرف زدن و بگو بخند هستن من یه ...

ریشه یابی کن یه روز تنها با خودت بشین ببین چرا دوست نداری,دلیلشو پیدا کنی نصف راه رفتی از من بشنو

جدیدا انگاری لکنت گرفتم کلمه ها  جمله هارو بد بیان میکنم

شاید افسردگی گرفتی ،هیچ وقت از حرف زدن نترس حستو با تمام وجودم درک می کنم چون مثل خودتم ،حرف بزن حتی اشتباه حتی بی مزه حتی الکی ولی ساکت نباش نترس از قضاوت دیگران باور کن هیچ کس اهمیت نمی ده اینا همش تو ذهن خودمونه ،خودمون یه غول درست کردیم

این اخلاقم منو از همه و از شوهرم دورم کرده منفور دیگران شدم.

برو پیش روانشناس ،قبل از اینکه بری صحبتهای دکتر هلاکویی رو گوش کن خیلیییی کمک می کنه بهت ،قشنگ‌مشکلاتت ریشه یابی میشه 

شاید افسردگی گرفتی ،هیچ وقت از حرف زدن نترس حستو با تمام وجودم درک می کنم چون مثل خودتم ،حرف بزن حتی ...

همونقدر هم ک چیزی میگم اینقد نسنجیده و پر سوتی هست ک بیشتر مسخره میکنن و شوهرمم هی از تو حرفام عیب و ایراد در میاره

برو پیش روانشناس ،قبل از اینکه بری صحبتهای دکتر هلاکویی رو گوش کن خیلیییی کمک می کنه بهت ،قشنگ‌مشکلا ...

از بچگی شخصیت درونگرایی داشتم و ساکت و بشدت استرسی بودم طوری ک موقع استرس ضریان قلبم بشدت بالا میرفت و بدنم میلرزید حتی از روی لباس هم مشخص بود و از جمع هراس داشتم و خجالتی بودم 

همونقدر هم ک چیزی میگم اینقد نسنجیده و پر سوتی هست ک بیشتر مسخره میکنن و شوهرمم هی از تو حرفام عیب و ...

خب دلیل سوتی دادنت همینه به خاطر اینه می ترسی از قضاوت دیگران که پشت سرت چی می گن،اقا گیرم سوتی بدی چی میشه ؟ پشت سرتم حرف بزنن؟ مگه مردم کین ،خودشون هزاران مشکل دارن که یه کتابچه درمودش میشه نوشت..خودتو تو موقعیتای استرس زا قرار بده برو باشگاه الکی آدرس بپرس از مردم تو خیابون با مردم حرف بزن کم کم ترست می‌ریزه ...دلیل اینکه این مشکلتم شاید تشدید شده شوهرته که ایراد می گیره اینایی که همچین مشکلاتی دارن اگرم سوتی بدن یا هرچی نباید به روشون بیاری 

از بچگی شخصیت درونگرایی داشتم و ساکت و بشدت استرسی بودم طوری ک موقع استرس ضریان قلبم بشدت بالا ...

مشکلتو ریشه یابی کن...اکثر کسایی که مثل ما میشن به خاطر داشتن یه خانواده سختگیر و سرزنش گره که این حرفو نزن این کارو نکن اینو نگو اینو بگو،،یا تو حرف نزن اصن....تو الان باید اون باور ذهنتو که نمی تونی یا هیچی نمی دونی و بریزی بیرون ...یه نگاه به اطرافت بنداز بقیه چه مزیتی نسبت بهت دارن؟ یا مثلاً به این پیرزنای قدیمی نگاه کن بیسوادنو هیچی بلد نیستن اما بعضیاشون از سرو زبون آدم می خورن ..صحبت کردن و حرف زدن تو جمع ربطی به هوش و اینا ندارع انقد آدمه خنگ و کند ذهن مثال برات میارم که سر و زبون دارن هیچم بلد نیستن مهارته ،هیچ وقتم برا هیچی دیر نیست سعیت رو بکن درستش کنی ...شوهرتم مسخره کرد هیچی نگو اهمیت نده بهش. باشگاهم هرجور شده برو فیلمم زیاد ببین ،فیلم خوب منظومه که یه دید بهت بده..امیدوارم موفق باشی 

مشکلتو ریشه یابی کن...اکثر کسایی که مثل ما میشن به خاطر داشتن یه خانواده سختگیر و سرزنش گره که این ح ...

خیلی ممنون از اینکه این همه برام وقت گذاشتی و حرفای خوبی زدی ولی من انگاری خیلی از دنیا عقبم یه چیزایی مردم خبر دارن و جاهایی مردم رفتن یا راجع ب موضوعاتی اطلاعات دارن که من نمیدونم چیزی راجع بهش و انگار حافظه ام پاک شده باشه و پیش شوهرم خجالت زده ام یا همه ب دید یه خنگول نگاهم میکنن  ،هیچی بلد نیستم از پس هیچی برنمیام وچیزی بهم بسپرن با ترس و لرز و بی اعتمادیه چون دست پاچلفتی ام ،بخدا حرف زدن و رفتار کردن درست هم یه نوع مهارته من هیچی از اداب معاشرت و اداب اجتمایی نمیدونسم و الانم ک تازه چشمم باز شده و بعد اونهمه سرکوفت و حرف شنیدن و مسخره کردن دیگران حس استرسم بیشتر شده و افسردگی و گوشه گیریم شدیدترشده همش تنها هستم حتی شوهرمم ادم حسابم نمیکنه و از اخلاق من بدش میاد براش جذابیت ندارم و همیشه حتی یه بچه کوچیک رو با من مقایسه میکنه ،فک میکردم با ازدواجم یه خورده اعتمادبنفس میگیرم ولی سرم بیشتر اومده پایین و عیب و ایرادایی ک از مجردیم داشتم ب چشمم اومده دارم هر روز باهاشون دست و پنجه نرم میکنم و وقتی تو جمع میرم از خودم بدم میاد و حس بدی بهم دست میده از اینکه مثل بقیه نیستم و همیشه تو هرجمعی ب شکل ضایعی با بقیه فرق دارم چون اونا شادتر و اهل بگوبخندو خوش سروزبونن و از ادم گوشه گیر ساکت و اروم خوششون نمیاد، ادمی هم نیستم با هر داستانی ک تعریف میکنن و یه حرف ساده خندم بگیره بیشتر خندم مصنوعیه و از ته دل نیست و شخصیت دپرس وخنثایی دارم نمیتونم احساسم بروز بدم معمولا بی تفاوتم و حسی ب کسی یا چیزی ندارم حتی اگه اونچیز باب میلم باشه و چیز خوشحال کننده ای باشه!بیشتر تو خودمم.