2777
2789
عنوان

تا حالا کسیو به خدا واگذار کردین؟

34576 بازدید | 61 پست

تا حالا شده كسي دلتونو بشكنه و به خدا واگذارش كنين؟ خدا حقتونو ازش گرفته؟ چقدر طول كشيد؟ دلم خيلي گرفته يه عده خيلي دلمو شكستن كاري از دستم برنمياد غير از اينكه به خدا واگذارشون كردم 

نه ولي ي ديونه اي اينو به من گفت..

‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر
بیشتر ببینید

اره من خیلیا رو به خداواگذار کردم اصلاااا هم اتفاق بدی براشون نیوفتاد وزندگیشون هرروز بهترم میشه .ولی دیگه یه سالی هس اصلا حوصله ندارم اگه یکی بزنه توگوشمم باهاش کاری ندارم .انگار تودنیا وجود ندارم بس که هرروز بدبختی میاد توزندگیم

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره یه عده که واقعا دلمو شکستن

خودم سعی کردم دل کسی رو نشکنم ولی راحت دل ادمو میشکنن و راست راست میچرخن نمیدونن یه روز خدا میزاره تو کاسشون

از تو چه پنهون که دلم بدجوری عاشقت شده.                            بدجوری آواره اون چشمای خوشگلت شده

نه...چون معتقدم خدا جای حقه همیشه

اگه ظلمی بهم شده باشه پس میبینه و خودشم جواب میده دیگه لازم به نفرین من نیست

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊

واگذارش كردم به خدا

يادمه جمعه بود داغ بود تمام بدنم از درون مي سوختم ولي نمي تونستم گريه كنم

هفته بعد جمعه أشك مي ريختن خانوادگي

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞