2777
2789
خواهرخودم داره مدام هنگ یکی دونفری هم پرسیدم راضی نبودن آخر سامسونگ گرفتم

مدل خوبی نگرفته بوده. 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت داريش؟

سیزده نه 

ولی فکر کردن نداره بین اینایی ک گفتی قطعا انتخابت باید اونی باشه ک بروز تره

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
تو دومن را راحت میخای بخرجی پس خوشبحالت😐😂

نه داداش خودم كلي بدبختي تو زندگيم دارم رفتي خيابون ديدي يارو بي ام و زير پاشه نگو واي خوشبحالش هيچ مشكلي تو زندگيش داره منم مشكل دارم توام داري اينم داره اونم داره ولي ما مشكلاتمونو پنهون ميكنيم كه كسي متوجه نشه

اون اصلا شبي من نبووووود نه=((
فک کن بابات طلافروش باشه ول نده بهت چون کنکوری گوشی خوب لازم ندری😒💔

بگو گوشیم تو کلاسای انلاین یا مطالب انلاین میخونم هنگ میکنه انقد قدیمی شده

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

میدونه هنگ نمیکنه میدونه من معتاد میشم خدایااا میبینی مشکل ماروو😒💔😂

گوشیتو گم و گور کن بگو موتوری زد🤦‍♀️😂 من وقتی موبایلمو زدن تازه رفتم گوشی خوب گرفتم جالب اینه بعدش دزده اومد پسش داد 😐😂