2821
2789

ناراحتم شدید بچه ها کمکم کنید مدیر ساختمونمون آدم خیلی گیریه مهمونامون درو انگار حواسشون نبود بلز گزاشتن سریع آمده جلو در میگه مهمونامون در باز گزاشتن منم خیلی عصبی شدم که چرخانده گفته و دوست دارم برم بزنمش نمیدونم حق بااونه یا من چی کارکنم ؟خیلی عصبی هستم تحمل ندارم کسی چیزی بهم بگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عادت ماهانه ام و بخاطر بهار کسلم

صبی با مامانم رفتم چادر دوختیم الان اومدم دراز کشیدم میخوام بخوابم اگه بشه همسرمم پیام داده اگه تونستم بعد افطار بریم بیرون گفتم اگه برام طالبی بستنی میخره که میام هنوز جواب نداده

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

تو ماشینم .رفتم شاهرود 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
2824
2823
2791
2779
2792