اش حبوباتو اصلا خیس نکن چون خاصیتش توهمین حبوباته بجاش بجوشون جدا جدا و کفشونو بگیر
ابشونم بریز واسه اش خوش طعم تره
حبوباتت رو با سبزی بزار نیمساعتی بجوشه تا رنگ سبزیت عوض شه ی نیم استکان سرکه ام بریز
بعد رشته اضافه کن رشته نازک و تازه خوشمزه تره
درهمین حین قبلش پیازاتو خلالی کن و تا حد طلایی شدن و یکم خشک شدن سرخ کن و بردار کمیم بهش زردچوبه بزن زرد بشه کمی
بعد سیرداغتو درست کن نصفشونو نگینی ریز و نصفم خلالی و اینم سرخ کن
بعد نعنا داغم درست کن با نعنا و زردچوبه
رشته هات ک عمل اومدن نصف این مواد رو اضافه کن ینی نعنا و سیرداغ و اینا بقیشم واسه تزیین بزار
ما گوشتم قلقلی کوجیک میکنیم و سرخ میکنیم و اضافه میکنیم
یدونه چغندرم نگینی خورد کن و اضافه کن همراه با حبوبات دیدم میریزن اما من دوس ندارم ولی مجلسی میریزن
بعد ریختن داغات نیمساعتی در ظرفتوبزار و بعد بچش نمک بریز
چون رشته نمک داره اخرش بریزی بهتره
الان طرز تهیه بقیه ام میگم