2777
2789
عنوان

جنسیت جوجه

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 22 پست
حالایکیش روبگودختره یکی پسر چه کاریه ۲روزدیگه میمیرن بگواونکه چشاش خوشگلتره دختره بزارخودش نظ ...

نمیدونم گفتم دوتاشون خروسن ولی ۴ هفتشونه میخواستن بمیرن تا الان مرده بودن

گفت مشروب نخور 🍷میری جهنم🔥گفتم پس به سلامتی جهنم که آدماش مستن نه پست🍻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من جوجه رنگی برای خواهرم خریرم ولی مرغ بود الان هم هنوز هست بزرگ شده

احتمال مرغ شدن خیلی خیلی کمه . اون هم شانس شما بوده 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
احتمال مرغ شدن خیلی خیلی کمه . اون هم شانس شما بوده 

مال منم یکیشون دقیقا شبیه مرغا حرکت میکنه مثل مرغا میشینه میخوابه میخوره دقیقا مثل مرغه ممکنه مرغ باشه؟

گفت مشروب نخور 🍷میری جهنم🔥گفتم پس به سلامتی جهنم که آدماش مستن نه پست🍻
کم پیش میاد

واقعا؟

کلا من از خریدن حیوون خیلی بدم میاد حتی ماهی قرمز برای ۷ سین نمیخرم

دیگه چون خواهرم خیلییی دوست داشت گرفتم

پس چه شانسی بود همون یه بار همون یدونه قسمت ما شد مرغ

مال منم یکیشون دقیقا شبیه مرغا حرکت میکنه مثل مرغا میشینه میخوابه میخوره دقیقا مثل مرغه ممکنه مرغ با ...

امکانش هست اما خیلی کم . ولی نشستن و حرکت جوجه ها تفاوتی ندارن از هم اولین باره دارم این رو می شنوم 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .