2821
2789
ببخشید ولی خیلی خندم گرفت با اون شکم زدی و در رفتی😂

نه اون در رفتن که تو ذهنته، رفتم سمت حمام، قبل حمام یه در ۰وبب بود، که سرویس و حمام را از سالن جدا میکرد، در چوبی را بستم پشت دذب حمام نسشتم تو رختکن

بعدش؟چیزی نگفت؟ چند ماهه بودی؟😂🥹

تقریبا داشت5ماهم میشد نزدیک عید بود، واقعیتش من فریب مادرم و عروسش رو خوردم داشتن زندگیمو داغون میکردن، خیلی به خودمو همسرم بد کردم، بعدها فهمیدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تقریبا داشت5ماهم میشد نزدیک عید بود، واقعیتش من فریب مادرم و عروسش رو خوردم داشتن زندگیمو داغون میکر ...

اومده بود خونه ما شر درست کنه، میگفت دختر حامله بشه ننگه برا خونوادش، من سیسمونی نمیدم...، شوهرم بهش گفت سیسمونی  بخوره سرت

، اگه ننگ میدونستی دخترتو شوهر ننیدادی

بعد

جریان فهمیدم شوهرمو دو دستی بچسبم

بعدش؟چیزی نگفت؟ چند ماهه بودی؟😂🥹

نه چیزی نگفت، هفته قبلش پیاده روی که رفته بودیم یه دامن دیدم به همسرم گفتم برام بخر دیگه نمستونم شلوار بپوشن گفت حقوق بیاد چشم بزار عیدیم رو بدن میخرم شب قبلش عیدی بهش دادن  قرار بود بریم بخریم که مامان با توپ  پر اومد و منو شرمنده کرد

زدن شوهر که نه ولی خواهر رفیقم پسرخاله اش رو بد رزده بود اون تنها خاطره ای هست که از دعوا کردن زن و مرد میدونم و اینجوری بود که دختره جودوکار بود با لباس جودو داشته تمرین میکرده که پسر خاله اومده تیکه انداخته به طرف و اونم همون جا از خجالتش در اومده با لگد زده لای پاهاش و پا داده دم پاش طرف رو روشکم خوابونده بعد نشسته رو کمرش و کمربند جودوش رو باز کرده و باهاش دستای پسره رو از پشت بسته اونم افتاده به التماس و مجبور شده واسه اینکه دختره ولش کنه پای دختره رو بوس کنه البته این خاطره مال چند سال پیشه و گرنه نه خودم موردی داشتم و نه دیدم.