🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋
بگو نه اصلا واس طنز نبود اما حدس زدم بعضیا بخندن بهم
خب نگاه اول دیوارای اتاقتو پایینشو کرمی کن بعدش کلا ابی کن سقف رو هم ابی کن بعد یه طراح بیار یا حتی خودت با اسپری روی سقف ماهی و دلفین و اینا بکش و چندتا طراحی دیگه اسپری بخر ک موقع خاموش کردن چراغ هم نور بده بعدش بیا اکواریومه چیه از اونا بخر بزرگشو بزار گوشه ی اتاقت رو تختیت هم تم آبی که دریا باشه و اینا بزن چندتا عکس ماهی و دلفین بزرگ هم بزن به دیوار اتاقت با اون چراغ ریسه ای ها رنگ آبیش
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.