2777
2789
عنوان

ی کتاب خوب مثل ۴اثر معرفی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 23 پست
یکی هم نذر ۱۲۴ هزار صلوات  هم خیلی تعریفش  شنیدم ینی بیشتر مشکلات زناشویی مالی  معنوی ...

۱۲۴هزار صلوات چیه و چطوریه؟؟

اونقدر زجر کشیدم و حالم بده که اعتقاداتم داره از بین میره

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛
نماز شب چطوریه؟ من نماز های عادیم رو اراده ندارم بخونم و شوهرمم مسخره میکنه

سعی کن شب های قدر بخونی  خیلی خوبه شب های قدر باخودت خدات خلوت کن حالا یا خونه یا مسجد  گریه کن از خدا امام علی بخواه راه درست نشونت بدن   در مورد شوهرت هم هیچ اعتنایی ب حرفاش نکن تو کار خودتو کن سکوت کن نزار بفهمه تو سرت چی میگذره  برا خواهر یکی یدونممم دعا کن 

آنچه که هستی هدیه خداست به تو 🍁آنچه که میشوی هدیه توست به خدا 🍁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۲۴هزار صلوات چیه و چطوریه؟؟ اونقدر زجر کشیدم و حالم بده که اعتقاداتم داره از بین میره

ی سرچ هم تو نینی سایت بزن کلی آدم حاجت روا شدن 

سلام عزیزم،پیام هاتو خوندم بخدا اصلا دبگه نمبدونم باید چیکار کنم،حالم بده،حال خودم زندگیم شوهرم بده ...

ایشاله که خدا پشت پناهت عزیزم   امشب از خدا میخوام  بهت نظر کنه بحق حضرت علی علیه السلام  بحق ضربت علی   علیه السلام من واسه خودم ی قانون دارم هر کسی میبینم  چه همسایه باشه چه فامیل یه دعا ی خوب براش میکنم درحق دیگران خیلی  دعا میکنم   چه دوست باشه چه آشنا   چه تو تلویزون باشه چه گوشی   حتی شده یه صلوات  شماهم همین کارو کن انرژی دعات چن برابر ب خودت بر میگرده 

همیشه بگو خدایا تو که بزرگی برا تو که کاری نداره تو بخشنده ای تو مهربانی از کرمت  ببخشش  از تو نخوام از کی بخوام  بگو اومدم در خونه تو  از تو میخوام  مگه  کریم تر از تو هست مگه

دا نا تر از تو هست مگه حکیم تر از تو هست  بگو تو مهربونی به شوهرم یاد بده تو عشق عاشقی یادش بده  بگو  من بنده توام 

این شبها حتما با خدا خلوت کن  نماز شب بخون  بعداز نماز شب ام اینارو از ته دل ب خدا بگو باهاش دردل کن گریه کن 

خیلی ام من پرحرفی کردم امید وارم خدا صدات بشنوه 

همیشه بگو خدایا تو که بزرگی برا تو که کاری نداره تو بخشنده ای تو مهربانی از کرمت  ببخشش  ا ...

ممنون ازت عزیزدلم

خیلی منو دعا کن این شبا

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛