2777
2789
عنوان

به اکسم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 32 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نکن این کارو من از اکسم ۳ ماهه جدا شدم 

از عصر تاحالا بهم پیام میده به هر بهونه و حرفی حتی زنگ میزنه من الان حالم بده یاد گذشته و سختیایی ک کشیدم و اذیت شدم افتادم.. 

عید بدون تبریک گفتن اکست خیلی قشنگ تره 

پس اگ نمیخوای برگردی تبریک نگو 

اره  تا الان خودمو خیلی نگه داشتم پیام ندم که فقط فراموشم کرد بلکه

اکس تو خیلی شبیه اکس من میمونه 

من خودم کات کردم ولی اون به شدت دوسم داشت و حالش بعد از رفتنم داغون شد 

بعد چندماه دلم براش سوخت و دوباره باهاش حرف زدم 

تا اینکه دوباره عاشقش شدم 🤕 با اینکه ازش متنفر شده بودم و از روی دلسوزی باهاش حرف زدم 

حالا اونم رفته تو فکر این بیاد خواستگاری

نکن این کارو من از اکسم ۳ ماهه جدا شدم  از عصر تاحالا بهم پیام میده به هر بهونه و حرفی حتی زنگ ...

دقیقا خودم وقتی باهاش حرف میزنم حالم بد میشه خیلی پسر خوبی بود ولی نمیدونم چرا نسبت به رابطمون حالم بهم میخوره کلا 

دقیقا خودم وقتی باهاش حرف میزنم حالم بد میشه خیلی پسر خوبی بود ولی نمیدونم چرا نسبت به رابطمون حالم ...

هر دلیلی میتونه داشته باشه برا حالت 

ولی این کارو نکن بهش پیام نده وقتی قصدت برگشت نیست بزار فراموش کنه حالش خوب بشه 

من از عصر که بهم پیام میداد تا اخر شب جواب ندادم خودش پاک کرد اصلا برا پیاماش حالم بد نشد فک کردم برام مهم نیست دیگ  ولی یهو پام خورد ب دیوار نشستم کلی گریه کردم فهمیدم چقد حالم بد شده خودمو قانع میکردم فقط