2821
2789
عنوان

بیاین عکس!

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 33 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چن سالته:/

22هستم

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

خب ک. چی

هیچی :/

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

چه موهای فوق العاده زیبایی    

مرسی گلم:))

صداش کردی بیادعکس ببینه😊🥲

😁تواون تاپیک گفت به تاپیک عکس نمیرسم گفتم من همیشه تاپیکای عکس هستم ،همیشه دوستام تگ میکنم گفتم تگش کنم ایشونم

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

خاک تو سر من ک با ۱۶ سال سن مث پیرزنام:/ خیلی خوب موندیا🙈😂

ای بابا نگو گل:]

مرسی عزیزممم

اووو مای گاد چ خوشگلللل بیا زن داداشم شو ۱ سالشه😂🫂

واییی:))))

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792