2777
2789
عنوان

یکتا ناصر

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینکه خیلی ویدیو یکتا ناصر رو باور ندارم

اما چیزی که قبول دارم منوچهرهادی اصلا آدم نرمالی نیست یادمه یکبار دورهمی دعوت بود ، مهران مدیری تا یک سوال پرسید زد به گریه! اصلا خیلی بازیگره!! از اونجا خیلی ازش بدم اومد!

در مورد آزاده نامداری ، من هم یاد ایشون افتادم

و ظلم علیه زنان

نمیشه زود قضاوت کرد ولی یکتاناصرم کمی تند رفت بچه پیش پدرشه همونقدکه مادر سهم داره پدرهم سهم داره ونمیشه گفت دزدیدش،نباید به بابای بچه میگفت دزد ، اونم جلو اونهمه ادم وفالوور و....

مگه ادم بچه خودشم میدزده مثل این میمونه بگی فلانی موبایل خودشو دزدیده...

قبول دارم نباید بیشتر از تایمی که قراربوده پیشش باشه نگهش داره ولی یکتاهم نباید رسانه ایش میکرد

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
باباش بچه خودش رو برده شده دزد!🤷🏼‍♀️

حضانت بچه مراحلی داره چون طبق گفته یکتا ناصر پدر بچه رو نشون مادر نمیدع نوعی دزدیه 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

دروغ میگه بابا معلوم نیس چی زده بود

باباش گفت من ازش تو دادگاه برا این آبرویی که ازم برده شکایت میکنم... بعدم گفت خودش بهم بچه رو تحویل داده تا چهارم عید قرار شد پیشم باشه بعدم بره پیش مامانش

برادرشوهرشم استوری گذاشت براش گفت اومده در خونه مامانم بهش توهین و سرو صدا کرده خودمون زنگ زدیم پلیس اومده بعد نمیگه برا چی رفته کلانتری فقط میگه تاحالا اونجا بودم!

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

نمیشه یه طرفه قضاوت کرد ولی چیزی که مشخصه اینه خیانت دیده و همسرش ریلکس با بچه و مشخص نیست با کی رفته سفر ایشونم حسادت وحساسیت و ....دیونش کرده

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
یکتا ناصر آدم مظلومی نیست و ویدیویش به نظرم مصنوعی بود برای جذب فالوور

نمیخام قضاوت کنم ولی اصلا حالت طبیعی نبود یه جوری بود اصلا نمیتونم بیان کنم 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه