2777
2789
فعلا باردار نمیشی  وزنت زیاده ؟

نه وزنم زیاد نیست

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فعلا باردار نمیشی  وزنت زیاده ؟

عزیزم ممکنه به من پاسخ بدید

چندبار از چند نفر پرسیدم متاسفانه پاسخ ندادند

درباره "ع" چی حس میکنید؟

برگشت داره؟

ایشون کیس عشقی ازدواجی نیست ولی برام مهم هستند

و

درباره شغل هم اگر بفرمایید خیلی لطف میکنید

سلام بگو

سلام

کاربر آقا بیاد تاپیک های حس ششم رو جواب بده تعلیقش می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

راستش نیتش بستگی به تلاش‌خودش داره که میشه یا ن

ینی امسال نمیشه 

🙏 لطفا میشه امضامو بخونی یه دیقه وقت می‌بره🤚 میگن دعا در حق همدیگه زودتر مستجاب میشه ‌‌❤️❤️❤️❤️میشه برای بهتر شدن زندگیم و شوهرم یه صلوات بفرستی دوست عزیزم منم در حقت دعا میکنم ایشالله تو که صلوات میفرستی به همه آرزوهات برسی 🙏 😍😍😍
راستش نیتش بستگی به تلاش‌خودش داره که میشه یا ن

حستون چیه بره دنبالش یا نه ؟

🙏 لطفا میشه امضامو بخونی یه دیقه وقت می‌بره🤚 میگن دعا در حق همدیگه زودتر مستجاب میشه ‌‌❤️❤️❤️❤️میشه برای بهتر شدن زندگیم و شوهرم یه صلوات بفرستی دوست عزیزم منم در حقت دعا میکنم ایشالله تو که صلوات میفرستی به همه آرزوهات برسی 🙏 😍😍😍
نه 

ینی حستون خوب نیست یا نمیشه 

میشه لطف کنید رنگ‌ لباس منو بگید الان 

سلام بگو

سلام 

میتونی بگی دانشگاه دولتی قبول میشم رشته خوب ؟رشتم تجربیه 

و اینکه قبلا ینفر تو فامیل منو اون همو میخاسیم ولی خیلی وقته ندیدمش میشه بگی هنوز منو میخواد یا ن ؟هرزگاهی بهش فکر میکنم