2777
2789
عنوان

اگه با یک جمله بتونی حال کسی رو خوب کنی، اون جمله چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداوند میگه

اگر انسان ها بفهمند من چقدر مشتاق انها هستم از شدت شوق می مردند

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

فقط زندگی و زندگی کن اون فقط یکبار تکرار میشه 

نزار حسرت چیزی به دلت بمونه 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

با چهل سال سن گاهی به روازی تلخ گذشته فک میکنم  روازیی که از ته دل کریه میکردم  میگفتم خدا یا کاش بمیرم..... الان  فک میکنم مینیم اون روزا گذشت و روزای شیرین هم اومدن .

تحمل کن رفیق  این روزا هم میگذره

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

به گذشته نگاه می‌کنی و می‌بینی خودت چقدر صبورانه در تمام رنج‌ها همراهت بوده‌است؛ او را تنگ در آغوش می‌گیری‌ و نیاز به هیچکس دیگری پیدا نمی‌کنی..🌱

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

همه چی میگذره..

هم موقع هایی که دلت شکسته و گریه میکنی هم موقع هایی که از ته دلت میخندی

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت/دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

که داند به جز ذات پروردگار،که فردا چه بازی کند روزگار🌱.