2777
2789
عنوان

یه پسری یه دختری رو میخواد ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 35 پست
خب سخت تر شد چیکار کنیم یه دختری واقعا مارو بخواد :))

ببین اکثر دخترا نیاز به کسی دارن که کنارش احساس امنیت کنن . یعنی بدونن که میتونن به اون طرف تکیه کنن . تو باید اون احساس رو توی اون طرف به وجود بیاری . البته دخترای مادی گرا همه چی رو توی پول و ثروت میدونن و از دید اونا پسری میتونه خوشبختشون کنه که از ابتدا بتونه همه چی به پاشون بریزه . اینا حتی اگه قبولم کنن با یه پسری از صفر شروع کنن بازم توی زندگی احساس نارضایتی دارن و احساس میکنن که میتونست زندگیشون بهتر باشه پس سراغ اینجور آدما نرو . 

ببین اکثر دخترا نیاز به کسی دارن که کنارش احساس امنیت کنن . یعنی بدونن که میتونن به اون طرف تکیه کنن ...

متاسفانه چقدم زیاد شدن این دخترای مادی که گفتی همش پسر مردم رو به چشم عابر بانک میبینن، خب این احساس امنیت رو چجوری باید به طرف ابراز کرد از طریق کلامی یا عملی مثلا کمک کردن و اینا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه چقدم زیاد شدن این دخترای مادی که گفتی همش پسر مردم رو به چشم عابر بانک میبینن، خب این احساس ...

آره متاسفانه الان بیشتر آدما خوشبختی رو توی پول و ثروت میدونن هم دخترها هم پسرا 

هر دو . هم عملی هم کلامی .

دیدی مثلا تو فیلما سناریو میچینن سر دختری که دوسش دارن دعوا کنن که اونو عاشق خودشون کنن؟ 😑😂

این برمیگرده به همون احساس امنیته . حالا شما نمیخواد اینکارو بکنیا ولی خب راه های دیگه ای هم هست دیگه باید شرایطش پیش بیاد خودت ببینی چیکار میتونی بکنی 

آها در ضمن یه چیز دیگه هم بگم البته خب بر علیه خودمه چون دخترم 😂 ولی نسبت به دخترا هر چی مشتاق تر باشی بیشتر گارد میگیرن نسبت بهت . نه که بگم بی محل باشیا ولی خودتو خیلی مشتاق نشون نده بزار اونم کشیده بشه سمتت .

آها در ضمن یه چیز دیگه هم بگم البته خب بر علیه خودمه چون دخترم 😂 ولی نسبت به دخترا هر چی مشتاق تر ب ...

خیلی سخت شد خدایی😂 چجوری هم احساس امنیت بدیم هم بی محلی کنیم هم توجه حالا همه اینا به کنار من مشکلم اینه اصن نمیتونم برم بهش بگم اصل قضیه رو😂😂😂

خیلی سخت شد خدایی😂 چجوری هم احساس امنیت بدیم هم بی محلی کنیم هم توجه حالا همه اینا به کنار من مشکلم ...

بیین به هر حال ما دخترا موجودای عجیبی هستیم که خودمونم نمیتونیم فاز خودمونو بفهمیم دیگه چه برسه به شماها😂

حالا چرا نمیتونی بری بگی ؟ اصن با کسی در این باره صحبت کردین ؟

بیین به هر حال ما دخترا موجودای عجیبی هستیم که خودمونم نمیتونیم فاز خودمونو بفهمیم دیگه چه برسه به ش ...

واقعا عجیبین من که گیج شدم بخدا، والا راستش میترسم حسم واقعی نباشه یا زود باشه برای گفتنش یا بهم نخوریم و هزار تا فکرو خیال دیگه یه مسئله دیگه هم اینکه من یه مقدار خجالتی هستم میترسم یه جوری بگم ضایع بشم😂

اونطوری با خودش نمیگه چه پسر بی عرضه ایه؟😂 من ۲۱

نه میگه بچمون با حجب و حیاس 🤪😂

بااباا هنوز سنت کمه خیلی وقت داریییی 

مگ تو دهه شصت زندگی میکنی الان ازدواج کنی 😂

نه میگه بچمون با حجب و حیاس 🤪😂 بااباا هنوز سنت کمه خیلی وقت داریییی  مگ تو دهه شصت زندگی می ...

چقد وقت دارم؟😂 من همش فک میکنم دارم پیر میشم اصن یجوریم انگار ۶۰ سالمه😂😂 

چقد وقت دارم؟😂 من همش فک میکنم دارم پیر میشم اصن یجوریم انگار ۶۰ سالمه😂😂 

بابا الان ۴۰ ساله هام دارن ازدواج میکنن تو نگران نباش 😂

افسردگی گرفتی احساس پیری میکنی دیگه 😁

بابا الان ۴۰ ساله هام دارن ازدواج میکنن تو نگران نباش 😂 افسردگی گرفتی احساس پیری میکنی دیگه 😁

خب چه فایده جوونی آدم میره دیگه شوق نداره الان که جوونه باید لذتشو ببره اره والا انقد درس خوندم افسردگی گرفتم🤣

خب چه فایده جوونی آدم میره دیگه شوق نداره الان که جوونه باید لذتشو ببره اره والا انقد درس خوندم افسر ...

آها خب از اون لحاظ منطقیه😂 

خب دیگه درس نخون (من اگه مشاور بشم😑😂)

آها خب از اون لحاظ منطقیه😂  خب دیگه درس نخون (من اگه مشاور بشم😑😂)

کاش میشد ولی دیگه دیر شد خودمو انداختم تو دام دانشگاه ولی از یه طرفم دانشگاه نمیرفتم باید میشستم تو خونه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792