2777
2789
عنوان

پدرمن تو جوونی....

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 26 پست
توام حق داری فدای تو بشم میفهممت کاملا تو شرایط  شبیه به  تو بزرگ شدم

آره فقط خدا میدونه من چقد اذیت شدم تو بچگی. 

کاش بشه یجا فریاد بزنم از همه پدرو مادرا خواهش کنم تمنا کنم دست یکی یکی شونو ببوسم بگم بچه اوردین بهش خیلی محبت کنید خیلی دوستش داشته باشین باهاش دعوا نکنین چون اون بچه تو بچگیش ساخته میشه و تاا اخر عمرش ساخته همون بچگیش میمونه💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهممت مامان منم همینه اما دست خودش نبوده مشکل اعصاب و روان داشته کاملا درکت میکنم چقد خوبه ک ...

اره بابای منم مریض بود. مریضیش غرور کاذب بود. عصبی بود. مثلا ب غرورش برمیخورد بابچش صمیمی رفتار کنه. هرر حرفی میزدم دعوام میکرد محلم نمیداد هرررکاری میکردم نظرشو جلب کنم  نشد..باهام سرد بود و الان من باهاش سرد بودم

آره شاید واقعا همینطوریه اما من نمیتونم فکرمیکنم اگ. کنارم باشه ب این معنیه که میخاد دنیامو. خراب کن ...

میشه بگی چرا توی پلتفرمی که طبق قانون فیلترینگه فعالیت می کنی؟ مگه نباید به قانون احترام گذاشت؟

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
کامل تر میشه توضیح بدی

طبق قاون اینستا فیلترینگه. تاپیکی که چنددقیقه قبل گذاشتی وحذف کردی درباره حجاب گفتی که قانونه وبایدرعایت بشه ،چرا خلاف قانون از یک پلتفرم ساخت کفار استفاده میکنی؟

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
طبق قاون اینستا فیلترینگه. تاپیکی که چنددقیقه قبل گذاشتی وحذف کردی درباره حجاب گفتی که قانونه وبایدر ...

کفار؟؟ 

جالبه کدوم کافری انقد قشنگ. راجب حجاب صحبت میکنه؟ 

کفار؟؟  جالبه کدوم کافری انقد قشنگ. راجب حجاب صحبت میکنه؟

خداروشکز نفهمیدی چی گفتم، توی همسن جهل مرکب بمون ،درضمن زاجع به درسته. تو اگه میدونستی حزفت خیلی باارزشه اون تاپیک حجاب زو پاک نمی کردی

خداروشکز نفهمیدی چی گفتم، توی همسن جهل مرکب بمون ،درضمن زاجع به درسته. تو اگه میدونستی حزفت خیلی باا ...

تا. وقتی احمقایی مث تو توی این دنیا هست هیچوقت این کشور درست نمیشه. 

تا. وقتی احمقایی مث تو توی این دنیا هست هیچوقت این کشور درست نمیشه. 

تا وقتی بی شعورهایی مثل توهستن که قانون رو توی حجاب میدونن ولی برای بقیه موارد سرشون زیر برف کردن این‌مملکت درست نمیشه  بهت فشاراومد گفتم چرا ار اینستای ساخت کفار استفاده میکنی  پس بیشترفشاربخور

تا وقتی بی شعورهایی مثل توهستن که قانون رو توی حجاب میدونن ولی برای بقیه موارد سرشون زیر برف کردن ای ...

مطمعنم توهم ازون بی حجابایی هستی ک فقط دنبال بهانه میگردن برای عادی کردن کاراشون والانم بدجور جیرت گرفته ک من تاپیک زدم درمورد حجاب. خب نمیومدی داخل تاپیکم من راضی به فشار روانی کسی نیستم. الانک الکی بحث. نکن ب تو ربطی نداره من قانون رعایت میکنم یانه. دلیل حذف تاپیکم هم این بود ک تعلیق میشم وگرنه متن ب اون قشنگی هیچ اشکالی نداشت بخوام بپاکمش. بدرود🖐🏻