2777
2789
عنوان

ماشین های مزاحم خیابان😒😒😒چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خنده داره ؟ 

وآسه امثال اینا آره که همه چی رو به گند کشیدن و همه رسم و رسومات رو به مسخره کرفتن  ک اوضاع جمعمون الان این شده

والا هیلی حرفه تو شهر خودت نتونی با آرامش بری بیرون

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
[QUOTE=332820260]چون مظلومی وقتی یه بره بره وسط گرگا معلومه میخورنش[/QUOT نه دیگ دراین حد😐😂

چرا عریزم منم مثل تو بودم مظلوم بودم با ترس و لرز می رفتم بیرون همیشه سرم پایین بود و تته پته میکردم همین بود شرایطم آالان زل میزنم تو تخم چش یارو دمش بزاره رو کولش لره ریلکس رفتار کن 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

نه باوا اون خنده گذاشتم نیان بگن به تو ربطی نداره و اینا🫤

من با حضور آقا مخالفم اینجا 

ولی حالا ک اومدی  جسارت داشته باش و خود واقعیت باش احتیاج نیست واسه اینکه کسی حرفی نزنه بهت هر کار یا حرفی رو بزنی

چرا عریزم منم مثل تو بودم مظلوم بودم با ترس و لرز می رفتم بیرون همیشه سرم پایین بود و تته پته میکردم ...

نه خب من قبافم به مظلوما نمیخوره ولی به جدی ها چرا

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
من با حضور آقا مخالفم اینجا  ولی حالا ک اومدی  جسارت داشته باش و خود واقعیت باش احتیاج نی ...

ببین اگه اینجا آقا ممنوع بود اون قسمت آقا نبود اصن یا یه جای این سایت مینوشت ورود آقایون ممنوع من همین الان میرفتم 

اونجا میگی حرف خودتو بزن فقط میخوام به عقاید همه احترام بزارم و با لحن دستوی نگم که یکی برگرده توهین بکنه و جنگ بشه

ببین اگه اینجا آقا ممنوع بود اون قسمت آقا نبود اصن یا یه جای این سایت مینوشت ورود آقایون ممنوع من هم ...

رو درب وردی خودرو ننوشتن کمربند ببندین ولی آدم عاقل بخاطر سلامتیش اول کمربند میندازه..

من به دلایل شما ک خودتو قانع میکنی کاری ندارم به عنوان ی خانم با حضورتون مشکل دارم و میگم همیشه

این حرفتون هم اصلا منطقی نیست ک شما بیای با علایق کاربرا اینجا حرف بزنی بخاطر اینکه ناراحت نشن ‌..ن جناب شما اگ با احترام حرف درست رو تو جامعه فرهنگ سازی کنی کسی نمیاد جنگ کنه ک شما می‌ترسی از دعوا و مخالفت

رو درب وردی خودرو ننوشتن کمربند ببندین ولی آدم عاقل بخاطر سلامتیش اول کمربند میندازه.. من به دلایل ...

رو درب خودرو ننوشته کمربند ایمنی ببندین  ولی ما در بخش آیین نامه دیدیم کمربند ایمنی الزامیست ولی در آیین نامه اینجا ندیدم واینکه میگین مخالفم فقط خودتون رو مد نظر قرار دادین و در موردافکار بقیه نمیتونین نظر بدین

در ضمن  اونجا که گفتین نباید با علایق کاربرا حرف بزنی اینو موافقم.