2777
2789
عنوان

طـ*ـلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 25 پست
کلا سه رده طلسم داریم، سفید خاکستری سیاه حالا نیت تو برای چیه؟ طلسم سفید برای کمک به دیگران با اطل ...

طلسم صددرصدیه درسته؟

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻 درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستی میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکت کنم👰👗👒💕

ما تو یه شهر کوچیک تو‌جنوب زندگی میکنیم 

داییم وقتی بچه بوده حدود ده دوازده سالی اینا داشته 

تو محلشون یه خانواده ای بودن کلن تو کارای جادوجمبل و اینا بودن به صورتی که به این کارا معروف بودند

بعد دایی هم یه روزی دهن به دهن پیرمرد یا بابای اون خانواده میزاره نمیدونم سرچی مسخره اش میکنه نمیدونم چی میگه چیکار میکنه که پیرمرده خییلی اعصبانی میشه و چون خانواده پدر بزرگم خیلی ثروتمند بودند احتمال داره از رو حسادتم‌باشه خدا داناست 

ولی به این پسر میگه که من قسم خورم که تورو بکشم و خودش که تعریف میکرد میگفت پیرمرده هی اینجوری میگفته هی یقه بچه رو‌گرفته بوده اینور اونور میکشیده

خدایا بسهه دیگهههه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دومی

تجربه ای راجبش ندارم، بیشتر درمورد طلسم سیاه یا سفید اطلاعات هست کلا تا خاکستری

منم تجربه ام راجب طلسم سیاهه تا...

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

ما ی طلسم داریم یه جادو 

طلسم با اعداد و حروف نوشته میشه ولی جادو از مواد هم استفاده میشه مثلا از خون و مو و اعضای بدن حیوانات و ... 

هر دو بدبختی میاره اینکه میگن این سیاهه این سفیده چرنده 

همشون از موجودات تاریکی استفاده میکنن و یه عملی که خلاف سیر طبیعی و الهی هست رو انجام میدن در ازای برای صاحب طلسم و کسی که این کار رو انجام داده نحوست و سنگینی و بدبختی میاره

اوه راستی موکل جادو ها شیاطین هستن و موکل طلسم اجنه اکثرا هم اجنه کافر 

گاهی بعضی دعانویسا طلسم و جادو رو با هم میزنن که اون دیگه خیلی افتضاح میشه 

در کل سراغ اینا رفتن ته ته بدبختیه 

لطفا جای خدا نباشید. 
طلسم صددرصدیه درسته؟

بستگی به کار اون فردی داره که جادو رو ازش میگیرین ولی بازم همه طلسما صددرصدی ان، نگه در موارد خاص

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
بستگی به کار اون فردی داره که جادو رو ازش میگیرین ولی بازم همه طلسما صددرصدی ان، نگه در موارد خاص

جدی ؟

منم خیلی شنیدم ولی باور نکردم

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻 درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستی میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکت کنم👰👗👒💕

ما ی طلسم داریم یه جادو  طلسم با اعداد و حروف نوشته میشه ولی جادو از مواد هم استفاده میشه مثلا ...

نه اینارومیدونم

اخه شنیده بودم طلسم صددرصدیه برعکس دعا

تجربه ای راجبش ندارم، بیشتر درمورد طلسم سیاه یا سفید اطلاعات هست کلا تا خاکستری منم تجربه ام راجب ط ...

خب همون

جدی ؟ منم خیلی شنیدم ولی باور نکردم

طلسم صددرصدیه ولی کار نویسنده طلسم و آموزشی ام که دیده بی تاثیر نیست قطعا