2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 38 پست
چندسالته ترس ازچی مثلا

۱۸ هرکدوم ازدوستامو میبینم حتی اونای کع باعشق ازدواج کردن.میگن برگردیم عقب یادیرترازدواج میکنیم یامجرد میموندیم

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر دید درست از زندگی داشته باشی عالیه

منظور اینه توقعات باید به جا باشه

نه پسر غول چراغ جادوعه که هر چی خواستی باید پسر مردم برآورده کنه نه ابشون باید توقع بی جا از شما داشته باشه

به نظرتون ۳۸ دیر نیست؟

سلام

نه من ۳۸ ازدواج کردم برام خیلی خوب بوده

با سبک زندگی من و شناخت خودم و شرایطم میخوند

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
تو این دوره زمونه خیلی باید بالا پایین کنی طرفو تا بتونی یه زندگی خوب داشته باشی انتخابت بگی درست بو ...

میگن حداقل ۶ماه رفت و امد داشته باشین طرف

بعد باخانواده سخت گیر و سنتی من چطور باید رفت و امد کرد باطرف برای شناخت🥴

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

من ۲۰ازدواج کردم ولی کاش زودترازدواج میکردم ۱۷یا۱۸

چه خوب اولین باره اینو میشنوم.خوشبخت بشی😍

سلام نه من ۳۸ ازدواج کردم برام خیلی خوب بوده با سبک زندگی من و شناخت خودم و شرایطم میخوند

خب قبل از اون با حرف و حدیث دیگران چه کردید؟

۳۸ سالگی ازدواج کردید درسته؟

معجزه کن صبر مرا 
میگن حداقل ۶ماه رفت و امد داشته باشین طرف بعد باخانواده سخت گیر و سنتی من چطور باید رفت و امد کرد ب ...

عزیزم برای شناخت لازمه که راه بازگشت بعد از عقد نیست باید چشماتو دیگه بعد عقد ببندی روی بدی های شوهرت 

خب قبل از اون با حرف و حدیث دیگران چه کردید؟ ۳۸ سالگی ازدواج کردید درسته؟

حرف و حدیث دیگران همیشه هست

از طرفی مردم وقتی میبینن یه مجرد سبک زندگی اش شاده و استقلال و درآمد و هدف داره کمتر حرف بیجا میزنن

بله ۳۸ بودم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
تو این دوره زمونه خیلی باید بالا پایین کنی طرفو تا بتونی یه زندگی خوب داشته باشی انتخابت بگی درست بو ...

توی این دور زمونه خیلی اعتماد کردن سخته بااین خیانت کردن‌ها🥲

خوشبخت بمونید🌱

بسیار ممنونم 

همچنین شما