2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیتونی بری پیشش ؟

ازدواج کردی یا بیاد شهر  خودت یا برو شهر اون

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
چرا نمیتونی بری پیشش ؟ ازدواج کردی یا بیاد شهر  خودت یا برو شهر اون

اخه چجوری ازدواج کنیم

هنوز سنمون کمه .. تا وقتی که زمانش برسه هم ممکنه خسته شه و کات کنیم..

تنها امیدی که داشتم دانشگاه بود که‌فکر نمیکنم اونم بشه

اخه چجوری ازدواج کنیم هنوز سنمون کمه .. تا وقتی که زمانش برسه هم ممکنه خسته شه و کات کنیم.. تنها ا ...

چن سالته ؟

اگه واقعا عاشق هم باشین هیچوقت کات نمیکنین 

و اگه ب خاطر دوری شهر کات شه همون بهتر ک از اول بره

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
چن سالته ؟ اگه واقعا عاشق هم باشین هیچوقت کات نمیکنین  و اگه ب خاطر دوری شهر کات شه همون بهتر ...

۱۸ سالمه

بله واقعا درست میگید 

شما تجربه ی مشابه داشتید؟

۱۸ سالمه بله واقعا درست میگید  شما تجربه ی مشابه داشتید؟

عاشق نشدم 🥲

ولی اینو خوب میدونم که اگه عشق عشق باشه هیییچ چیزی باعث جدا شدن نمیشه 

یکی از فامیلام پسره 

هیچوقت عشق بینشون یادم نمیره.. 🥲

تو دانشگاه آشنا شدن ۷ سال باهم بودن و خونواده پسره مخالف این ازدواج بود ب چ سختی با هم ازدواج کردن بعد کلی مخالفت 

هنوزم ک هنوزه خونواده پسره  مخالفا ولی پسره گوش نکرد و  بعد ۷ سال ازدواج کردن 

شهرشونم از هم فاصله داشت 

اخی🥺چ خوب کاش همه عشقا اینجوری باشه 

دقیقااا الان ۱۰ ساله ازدواج کردن ۷ سال آشنایی 

بعد ۱۷ سال کاش عشق بینشونو میدیدی اصن آدم کیف میکنه همچین عشقی وجود داشته باشه 😍🥺