2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 27 پست
از خود مراکز ناباروری بگیری بهتر و مطمئن تر نیست؟

چرا مطمینه .اما اینممطمین بود چون وقتی میره اتاق عمل اون موقع تازه پولو میدیم . دردسر داره .من کلی مورد عوض کردم صبوری باید کنی و عجله نکنی 

چرا مطمینه .اما اینممطمین بود چون وقتی میره اتاق عمل اون موقع تازه پولو میدیم . دردسر داره .من کلی م ...

کلا کار ریسکیه بدیش هم اینه که سابقه ژنتیکی و مریضیهای طرف معلوم نیست. ولی حداقل اگه قراره ادم تخمک بگیره از یه شخص سالم و جوون بگیره واینکه تعداد تخمک سبتا خوبی بده تو یه پانکچر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کلا کار ریسکیه بدیش هم اینه که سابقه ژنتیکی و مریضیهای طرف معلوم نیست. ولی حداقل اگه قراره ادم تخمک ...

افرین .من گفتم بیست ساله میخوام اخر یه بیست و هفت ساله سالم گیرم اومد چون ته دلم به اینکار نبود چون سید ساذات بود دلم آروم گرفت 

افرین .من گفتم بیست ساله میخوام اخر یه بیست و هفت ساله سالم گیرم اومد چون ته دلم به اینکار نبود چون ...

انشالله که بهترینها براتون اتفاق بیفته و بچتون صحیح و سالم بیاد تو بغلتون

چرا مطمینه .اما اینممطمین بود چون وقتی میره اتاق عمل اون موقع تازه پولو میدیم . دردسر داره .من کلی م ...

سلام میشه بپرسم‌چرا موردها رو عوض کردید؟ منم باید اینکارو انجام بدم،ولی همش نگرانم شخص اهدا کننده مشکلی داشته باشه حالا چه ژنتیکی یا بیماری های روانی وراثتی یا حتی مصرف مواد یا نوشیدنی های الکی 😥 کلا خیلی نگران این موردهام 

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
افرین .من گفتم بیست ساله میخوام اخر یه بیست و هفت ساله سالم گیرم اومد چون ته دلم به اینکار نبود چون ...

اینا رو به واسطه گفتید؟ 

میشه سوابق ژنتیکی اهدا کننده رو بررسی کنیم یا ازمایش ژنتیک بفرستیم؟

شما قبل اهدا ،اهدا کننده رو دیدید؟

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     

سلام عزیزم 

کجا انجام دادید مرکز مام یا ابن سینا

میتونم شماره رابط شما رو داشته باشم

منم میخوام انجام بدم

اینا رو به واسطه گفتید؟  میشه سوابق ژنتیکی اهدا کننده رو بررسی کنیم یا ازمایش ژنتیک بفرستیم؟ ...

دکتر خودشازمایش های لازمو میگیره من چیز خواستی نپرسیدم بیشتر توکلم بخدا بود 

سلام عزیزم  کجا انجام دادید مرکز مام یا ابن سینا میتونم شماره رابط شما رو داشته باشم منم میخ ...

من بیمارستان بهمن انجام دادم دکترم خودش معرفی کرد .نمیدونم شماره دلال میشه داد یا نه .دردسر نشه براش داره کار خیر میکنه 

سلام دوستان منم بعداز ۱۵ سال باردارشدم با تخمک اهدایی واسطم خیلی خانم خوبی بود به اسم خزایی خودش همه ی کارهارو انجام داد تاروز تخمک کشی زنگ زدن مارفتیم همسرم نمونه داد شمارشو میزارم شاید بدرد کسی خورد.صفرنهصدویک ششصدوبیست و سه سی پنجاه

مشاوره ناباروری هستم

پذیرش اهدا کننده تخمک و رحم جایگزین

از سن ۱۸ الی ۳۸ سال

و پذیرش گیرنده گان محترم برای دریافت تخمک اهدایی و رحم جایگزین و جنین اهدایی

در سراسر ایران فعالیت داریم با پاسخگویی و مشاوره رایگان برای شما عزیزان 

اگر دنبال تخمک اهدایی یا رحم جایگزین و یا اهدا کننده هستی با من تماس بگیر

09120335061

09120335061