2777
2789

خیلی سختمه 

من کم میرم خونشون بی دعوت نمیرم ماهی یکبار دوماهی یکبار حتی بیشتر 

باهم خوبیم چون فاصله داریم تقرییا کاری به کار هم نداریم 

کسی هست بگم باقیشو؟؟؟ 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

بگو

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو

مسئله کار کردنه وقتی میرم مادر شوهرم خودش همه کاراشو کرده کاری نیست من بکنم جاریم فامیلشون هس راحتن باهم وقتی میاد کلی کار میکنه تند تند من واقعا نمیدونم چیکار کنم وقتی هم میگم کاری نیس میگن نه هیچی ولی باز من معذب میشم یا خواهرشوهرم پوز میگیره یا تیکه میندازه ظرفاشونم حیاط میشورن که واقعا نمیتونم نمیدونم چیکار کنم چه رفتاری کنم!؟ 😐

مسئله کار کردنه وقتی میرم مادر شوهرم خودش همه کاراشو کرده کاری نیست من بکنم جاریم فامیلشون هس راحتن ...

خب جاری چه کارهایی و انجام میده نمیشه توام بری یه گوشه ی کار و بگیری کمکش کنی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مسئله کار کردنه وقتی میرم مادر شوهرم خودش همه کاراشو کرده کاری نیست من بکنم جاریم فامیلشون هس راحتن ...

گاهی چایی بریز بعد ک ریختی خوردن است.استکانارو جمع کن تو سینی وسیله ای افتاد زمین بردار 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

اونا که ظرف میشورن یا تو هم برو حیاط ظرف بشور باهاشون یا هم تا برگردن چایی بذار بعدش باهم بخورید

خب جاری چه کارهایی و انجام میده نمیشه توام بری یه گوشه ی کار و بگیری کمکش کنی؟

نگاه اون هی میره چیز میز میاره تند تند خونه کوچیکه من بدتر میپیچم بع دست پاشون حسم اینه 

گاهی چایی بریز بعد ک ریختی خوردن است.استکانارو جمع کن تو سینی وسیله ای افتاد زمین بردار 

ااها اینم خوبه من بچه هارو مدیریت میکنم ولی فک کنم خواهرشوهرم توقع داره من مث جاریم بسابم اون مث دخترشونه جاریم دختر خواهرشه

بشین سرجات وراحت بخوروبیاوخانمی خودت روهم حفظ کن

بزارخواهرشوهرت وجاریت خودشون کارکنند

منم اصلاکانمیکنم

معذب هم نیستم اصلا

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
نگاه اون هی میره چیز میز میاره تند تند خونه کوچیکه من بدتر میپیچم بع دست پاشون حسم اینه 

نمیدونم والا چی بگم، باید با یکیشون صمیمی تر بشی که بتونی راحت تر باشی و کمکی کنی، سالاد درست کن، سفره انداختن و جمع کردن

خب بهتر بشین لذت ببر😀 

عامو خواهر شوهرم خودش هم میشینه ولی هی میگه فلانی بیا بشین خسته شدی فلانی بسه خیلی کار کردی 😐

خیلی بهتر،هیچ کاری نکن،راحت بشین،اصلا هم معذب نباش،بزار روابط همینطور سنگین باشه